Waarom de platenspeler met versterker niet mag ontbreken bij jou thuis

Waarom de platenspeler met versterker niet mag ontbreken bij jou thuis

Heb je besloten om een platenspeler aan te schaffen maar wil je er graag meer over weten voor je een keuze maakt? Dan ben je bij MaxiAxi natuurlijk aan het juiste adres. We hebben prachtige platenspelers met ingebouwde speakers maar je kunt ook kiezen voor het aansluiten van externe speakers wat de geluidskwaliteit vaak ten goede komt. Als daar je voorkeur naar uitgaat dan raden we je aan om eens te kijken naar een platenspeler met versterker. Wil je meer weten over de platenspeler met versterker? Wij vertellen je graag meer in dit blog!

Platenspelers in een nieuw jasje

De platenspeler is terug van weggeweest. In de jaren 50, 60 en 70 was de platenspeler erg populair en zag je dit apparaat in heel veel huiskamer staan. In de jaren 80 nam de CD-speler de plaats in van de platenspeler, wat het einde van het apparaat leek te worden. Toch vond er rond 2008 een leuke ommezwaai plaatst en werd vinyl weer helemaal trendy. Wél kreeg de platenspeler een touch-up, waardoor ze nu vaak nieuwe moderne functionaliteiten hebben. Zo bestaan er bijvoorbeeld platenspelers die zijn voorzien van Bluetooth en beschikken veel modellen over een ingebouwde mp3-speler waarmee muziek vanaf USB-stick of SD-kaart kan worden afgespeeld.

Platenspeler met USB
De platenspeler met versterker met bluetooth en USB

De platenspeler met ingebouwde versterker aansluiten

Om de leukste hitjes via externe speakers door je woonkamer te knallen heb je dus een platenspeler met ingebouwde versterker nodig. Je kunt je speakers dan eenvoudig direct op je platenspeler aansluiten zonder een aparte losse versterker. Super makkelijker en het staat natuurlijk ook mooier in je interieur. In de meeste gevallen beschikt de platenspeler over een tulp-uitgang en kun je eenvoudig door middel van een tulp-tulp kabel je speakers aansluiten. Uiteraard kan dit per installatie enigzins verschillen. Mocht je er niet helemaal uitkomen in je zoektocht naar een platenspeler met ingebouwde versterker dan kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met hun hulp moet de platenspeler met ingebouwde versterker aansluiten zeker lukken.

De platenspeler met ingebouwde versterker aansluiten

De platenspeler met versterker in de woonkamer

De platenspeler met versterker is niet meer alleen een noodzakelijk apparaat om je muziek mee af te spelen, maar ook echt een eye-catcher in je interieur geworden. Heb jij al bedacht waar je je platenspeler met versterker neer gaat zetten? En welke platen je het eerste gaat spelen? Haal de nostalgie nu in huis want het is hartstikke leuk om af en toe heerlijke platen te draaien op je platenspeler met versterker en boxen.

De platenspeler met versterker in de woonkamer

Speel de mooiste plaatjes

De platenspeler met versterker is een absolute meerwaarde op een huisfeestje. En hoewel het natuurlijk een apparaat van vroeger is, de geluidskwaliteit is van de hedendaagse platenspelers hartstikke goed! Haal dus snel alle platen van zolder en beleef een magische avond met het 'geluid van vroeger'. En misschien hebben je vrienden ook nog wel platen op zolder liggen die al tientallen jaren stof aan het verzamelen zijn.
Ben je benieuwd naar de platenspeler met versterker? In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt dus bekijk ze eens rustig. Je kunt je ook laten informeren door onze productspecialisten zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!

Platenbakken
Haal eindelijk weer eens je oude platen van zolder

Gerelateerde berichten
  1. De vintage platenspeler: weer hot & trendy anno nu! De vintage platenspeler: weer hot & trendy anno nu!
  2. 17x de beste platenspelers voor 2023 17x de beste platenspelers voor 2023
  3. Hoe werkt een platenspeler? Hoe werkt een platenspeler?
  4. De digitale platenspeler: al lang geen toekomstmuziek meer De digitale platenspeler: al lang geen toekomstmuziek meer

Gerelateerde producten

Chatten