Gitaarstandaards

Met een gitaarstandaard zorg je ervoor dat jouw gitaar altijd goed opgeborgen kan worden. In ons assortiment kan je terecht voor gitaarstandaards die geschikt zijn voor zowel elektrische als akoestische gitaren. Deze kan je gemakkelijk via onze webshop bestellen waardoor je jouw gitaarstatief morgen al in huis hebt.

Filteren
Filteren

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type accessoires
    Gitaarstandaards
Filteren

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

De voordelen van een gitaarstandaard

Eigenlijk zijn er twee redenen waarom jij gebruik moet maken van een gitaarstandaard. Ten eerste zorg je ervoor dat je gitaar altijd op een veilige manier opgeborgen kan worden. Door je gitaar op een standaard te zetten zorg je er namelijk voor dat iedereen je gitaar ziet. Hierdoor zal niemand over je gitaar struikelen.

Daarnaast is jouw gitaar, gecombineerd met een standaard, natuurlijk ook een echte eyecatcher in je huis- of slaapkamer. Het is dus eigenlijk gewoon een toevoeging aan je interieur en heel gaaf om naar te kijken.

Veilig opgeborgen

Door de anti-slip laag op de poten van de standaard zorg je ervoor dat jouw gitaar altijd stevig op de grond staat. Daarnaast zorgt deze anti-slip laag ervoor dat je geen krassen op de vloer krijgt.

Inklapbaar

Door dat je het standaard in kan klappen is deze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast kan je de standaard gemakkelijk opbergen.

Gitaarstandaard kopen

Heb je een gitaar en ben je op zoek naar een gitaarstandaard? Of sta je op het punt om een gitaar bij ons te bestellen en wil je toch graag nog een standaard toevoegen aan je bestelling. Dat kan allemaal! Heb je toch nog twijfels? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte gitaarstandaard.

Chatten