Vonyx

Met Vonyx ben je klaar voor ieder feestje. Bij Vonyx kan je namelijk terecht voor alles wat met geluid te maken heeft. Hierbij kan je denken aan speakers van Vonyx, maar ook aan microfoons en zelfs megafoons. Kortom, voor iedereen heeft Vonyx de perfect audio-oplossing.

Meer

Vonyx, perfect voor iedere gelegenheid

Soms heb je van die merken die je blijven verbazen. Daar is Vonyx een heel goed voorbeeld van. Regelmatig zien we nieuwe artikelen die ons letterlijk en figuurlijk helemaal omver weten te blazen. Of je nou op zoek bent naar een actieve speaker voor je feestje of een om cadeau te geven, Vonyx heeft voor iedereen de perfecte audio-oplossing.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Zoals je waarschijnlijk wel weet is het ons doel om licht & geluid voor iedereen beschikbaar te maken. Daarom zijn we altijd op zoek naar de perfecte balans tussen de kwaliteit en de prijs van een product. Door het brede assortiment van Vonyx kunnen zij je eigenlijk altijd wel helpen tijdens je zoektocht. Ben je bijvoorbeeld een DJ en ben je op zoek naar passieve speakers? Dan heeft Vonyx een uitgebreid assortiment speakers in verschillende wattages. Zoek je een wat simpelere oplossing voor bijvoorbeeld je verjaardag? Dan heeft Vonyx actieve speakers en mobiele speakers die je alleen maar hoeft aan te sluiten op het stopcontact.

De keuze is enorm

Van speakers tot microfoons en van versterkers tot karaoksets, Vonyx heeft het allemaal. Door de jaren heen is Vonyx uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van audioapparatuur. Hierdoor is de kans groot dat je de speakers tegen bent gekomen in een restaurant, club of zelfs een beachbar tijdens je vakantie.Door de kwaliteit en het gebruiksgemak wordt dit merk wereldwijd omarmd en we verwachten dan ook dat Vonyx razendsnel meer en meer terrein zal winnen (in de branche).

We zijn daarom ontzettend trots dat MaxiAxi.com officieel leverancier is van Vonyx. Hierdoor kunnen we iedereen altijd het volledige assortiment aanbieden en dat tegen de scherpste prijs. Daarnaast heb je op iedere aankoop maar liefst 2 jaar garantie.

In ons assortiment kan je terecht voor:

The stage is yours!

Vonyx positioneert zich bewust wat lager in de markt. Je zal de bekende DJ’s dus niet snel gebruik zien maken van een Vonyx DJ gear. De apparatuur van Vonyx sluit perfect aan op de semiprofessionele doelgroep. Wil je bijvoorbeeld starten met het draaien van plaatjes? Of heb je een eigen drive-in-show? Dan zijn de mixers van Vonyx wat je zoekt.

Vonyx kopen

Ben je op zoek naar een speciaal product? Of scroll je graag door ons assortiment heen? Filter dan eens op het merk Vonyx. We weten zeker dat het assortiment je zal verbazen. Heb je vragen over een product? Neem dan eens contact op met onze product specialisten. Ze helpen je graag met het vinden van het juiste product.

Chatten