Podium op maat

Op zoek naar een op maat gemaakt podium? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres! Het samenstellen van een compleet podium kan best heel lastig zijn als je niet alle kennis in huis hebt. Daarom koppelen we jou tijdens een vrijblijvend offertetraject aan een productspecialist die gespecialiseerd is in podiums. Hij neemt samen met jou al jouw wensen door en bepaalt op basis van jouw wensen hoe jouw podium het best en veiligst samengesteld kan worden.

podium op maat Op maat gemaakt podium Podium en truss

 

Offerte op maat?

Een podium is te gebruiken tijdens diverse gelegenheden. Hierdoor is het haast onmogelijk om een kant en klaar podium aan te schaffen die perfect aansluit op je wensen. Daarom hebben we bij MaxiAxi.com prodiumspecialisten in dienst die een traject met jou kunnen starten om zo tot een perfect podium te komen. Dit traject bestaat uit een aantal verschillende stappen:

 • Stap 1: Waar ga je het podium (voor) gebruiken?
  De aan jou gekoppelde productspecialist wil graag al je wensen in kaart brengen waarbij hij vanzelfsprekend alles over de situatie wil weten. Daarom stelt hij bijvoorbeeld de volgende vragen:
  • Waarvoor wil je het podium gaan gebruiken?
  • Voor wat voor een bedrijf ben je op zoek naar een podium?
  • Ben je op zoek naar een podium voor binnen of voor buiten?

 • Stap 2: Wat is de gewenste afmeting?
  De afmeting van je podium is natuurlijk van groot belang en de productspecialist denkt hier natuurlijk graag in mee. De ervaring leert namelijk dat er regelmatig belangrijke zaken over het hoofd gezien worden. We adviseren daarom altijd om de gewenste afmetingen en de plek waar je het podium wenst neer te zetten met de productspecialist te bespreken.

 • Stap 3: Accessoires
  Veiligheid staat voorop en de veiligheid moet dan ook bij het samenstellen van een podium niet vergeten worden. Ga je het podium vrijstaand gebruiken dan is het gebruik van een balustrade zeker aan te raden. Ga je het podium vaak op- en afbouwen? Dan is de aanschaf van een trolley (of meerdere trolley’s) zeker het overwegen waard! En soms is ook de afwerking is van groot belang waardoor onze podiumrokken van toegevoegde waarde zijn om het geheel netjes af te werken. Allemaal zaken die onze productspecialist met jou doorneemt zodat er niets vergeten wordt en het podium volledig aan jouw wensen en eisen voldoet.

 • Stap 4: Calculatie
  Een goed podium is natuurlijk het allerbelangrijkst, maar de prijs speelt natuurlijk ook mee. Op basis van jouw wensen maakt de productspecialist een vrijblijvende offerte die hij naar je opstuurt waarna hij telefonisch contact met je opneemt om de offerte door te spreken en de keuzes te onderbouwen. Indien je toch nog aanpassingen wilt doen dan kan dit natuurlijk altijd. Je ontvangt dan een nieuwe offerte.

 • Stap 5: Afronding
  Indien je akkoord gaat met de offerte dan kan je in overleg met de productspecialist de betalingscondities bespreken. Heb je bepaalde wensen? Geef deze dan zeker door. Omdat we onze podiumdelen altijd op voorraad hebben is het afleveren van een podium voor ons geen enkel probleem. Geef je gewenste leverdag en tijd door en we zorgen dat jouw podium geleverd wordt.

 • Stap 6: Vragen?
  Naast dat onze podia van een hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook gemakkelijk op te bouwen. Heb je toch nog vragen m.b.t. het opbouwen van een podium? Dan kan je daarvoor weer contact opnemen met jouw productspecialist. Hij helpt je graag verder zodat je zorgeloos van je nieuwe podium kunt genieten. Ook na je aankoop kan je dus altijd op ons rekenen.

Podium kopen, waar moet je op letten?

 • Type: Er zijn verschillende soorten podia. Zo zijn er de gebruikelijke podiumdelen waarbij onder elk deel 4 poten komen te staan. Daarnaast bestaan er ook spider decks. Deze podiumdelen hebben een geraamte als onderstel dat gemakkelijk uitvouwbaar is waardoor je het podium nog sneller opbouwt.

 • De toplaag: Er zijn verschillende toplagen. Zo bestaan er toplagen met een antislip coating voor grip, maar zijn er ook podiumdelen met een specifiek profiel wat voor nog meer grip en bijvoorbeeld afwatering moet zorgen.

 • Draagkracht: Per podium platform kan de draagkracht verschillen. De draagkracht van de meeste podiumdelen is over het algemeen vrij hoog. Ben je toch van plan bepaalde dingen op een podium te plaatsen die veel wegen? Let er dan goed op dat de verschillende podiumdelen dit gewicht ook aan kunnen.

 • Het profiel: Aan de zijkant van een podiumdeel zit een profiel dat ervoor zorgt dat je 2 podiumdelen aan elkaar kan koppelen. Let er op dat je ervoor zorgt dat delen worden gebruikt die compatibel zijn. Niet elk podiumdeel is zonder meer te koppelen aan de ander.

 • Andere belangrijke onderdelen: Naast de podium decks zijn de poten die je gebruikt van belang. Hierin is wederom veel keuze, houd bij de keuze voor bepaalde poten bijvoorbeeld goed rekening hoe hoog je wil dat je podium wordt. Naast de keuze voor poten is het van belang over de juiste klemmen en levelers te beschikken. Deze onderdelen zorgen ervoor dat het podium een solide en effen geheel wordt.

Podiumdelen

Het is ontzettend belangrijk dat het door jou bestelde podium veilig is. Daarom is het altijd goed om de accessoires mee te nemen in het traject. Dit zal de productspecialist natuurlijk met je doornemen, maar het is altijd goed om alvast te denken over het gebruik van bijvoorbeeld podium trappen en balustrades.

Offerte op maat? 

We hopen dat je na het lezen van deze tekst een beeld hebt van alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Heb je toch nog vragen? Of ben je direct enthousiast en wil je de mogelijkheden met een van onze productspecialisten doornemen? Neem dan contact met ons op. We helpen je namelijk maar al te graag bij het vinden van het perfecte podium. 

Chatten