BeamZ

Het BeamZ-assortiment bestaat uit bijna alles wat met licht te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan ledverlichting voor thuis of in de kantine, maar ook aan professionele led-lichteffecten voor bars, discotheken, clubs, Dj’s en Drive-In shows. Naast lichteffecten heeft BeamZ heeft ook rook-en effectmachines, lasers en complete truss installaties in het pakket waardoor je met BeamZ altijd goed voorbereid bent.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 607

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 607

Van laag naar hoog sorteren

MaxiAxi, Officieel BeamZ leverancier

Zoals je van ons gewend bent kan je bij MaxiAxi terecht voor de scherpste prijzen en de beste service. MaxiAxi is al jaren officieel leverancier van het merk BeamZ. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons terecht kan voor de volledige garantie van maar liefst 2 jaar en al je vragen. Ben je dus op zoek naar een Beamz rookmachine of Beamz movinghead? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

BEAMZ MADE EAZY

Licht moet voor iedereen toegankelijk zijn en BeamZ probeert met het hun aanbod tegemoet te komen aan de wensen van zowel de recreatieve als de professionele gebruiker. Om het je gemakkelijk te maken hebben ze daarom een splitsing gemaakt tussen BeamZ en BeamZ Professional. In het assortiment van Beamz kan je onder andere terecht voor:

BEAMZ – YOUR FUTURE

BeamZ staat garant voor innovatieve techniek in een eigentijds design en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Het BeamZ productassortiment is onderverdeeld in de merken BeamZ en BeamZ Pro, beide gevestigde namen in de wereldwijde sound & light industrie.

 

 

YOUR SKILLS

BeamZ probeert licht voor iedereen toegankelijk te maken. Het mysterie van ingewikkelde lichtaansturing wordt door BeamZ een stuk makkelijker gemaakt. Door middel van DMX en verschillende besturingsopties kunnen spectaculaire lichtshows worden gecreëerd. Til je lichtshow naar een hoger niveau met de verschillend DMX-interfaces en wordt een master in the Art of lighting!

YOUR PLATFORM

BeamZ biedt verschillende systemen aan om een eigen lichtshow te creëren of om lichteffecten op een simpele manier aan te kunnen sturen. Denk daarbij aan softwarematige oplossingen voor PC of Tablet. Deze oplossingen geven je de volledige vrijheid om eenvoudig een eigen spectaculaire lichtshow te creëren. Ook voor de drukke DJ, die niet altijd de tijd heeft om urenlang scènes te programmeren in voorbereiding van zijn show, zijn automatische lichtshows beschikbaar. Geschikt voor PC, iOS en Android.

YOUR PARTY

BeamZ helpt je bij elke stap om jouw party of evenement tot een succes te maken. Van eenvoudige verlichtingsarmaturen en sfeervolle effecten tot complete lichtshows en truss systemen, het complete assortiment aan producten en aantrekkelijke prijzen stellen je in staat om alle dromen te realiseren.

BeamZ kopen

Of je nou een lichttechnicus bent of net begint met je eigen drive-in-show, BeamZ heeft voor iedereen het perfecte lichteffect. Heb je een vraag over een Beamz product? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten. Zij kennen het volledige assortiment en helpen je graag bij het vinden van het perfecte product. Klaar om te bestellen? Plaats je bestelling vandaag en ontvang het super snel in huis.

Chatten