Keyboard met 61 toetsen

Bij ons vind je een ruim aanbod met keyboards waar jij heel veel plezier van kunt beleven. Of je nou een beginner bent of al jarenlang keyboard speelt, ons assortiment sluit zeker aan op je wensen! 

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Aantal toetsen
    61
  1.   

  2.   

  3.   

Filteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Keyboards
🎹 Welk keyboard heb je nodig?

Dit hangt voornamelijk van de functies af die je zoekt. Ga je lessen nemen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een keyboard met aanslaggevoelige toetsen. Ga je een keyboard hobbymatig gebruiken? Dan kan je ook kiezen voor een wat minder luxe versie.

📖 Zit er een gebruiksaanwijzing bij het keyboard?

Bij al onze keyboards zit een handleiding. Je kan de handleiding ook downloaden op onze website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle functies en heb je alles bij de hand om een vliegende start te kunnen maken. Natuurlijk helpen we je ook graag met al je vragen.

🎹 Hoeveel toetsen bevat een keyboard?

Het grote verschil tussen de verschillende keyboards is het aantal toetsen. De keyboards met 61 toetsen zijn het populairst maar je kan ook kiezen voor een keyboard met 48, 54 of 88 toetsen. Al deze keyboards zijn bij ons te bestellen.

💭 Wat zijn aanslaggevoelige toetsen?

Een aantal van onze keyboards beschikt over aanslaggevoelige toetsen. Bij een keyboard met aanslaggevoelige toetsen registreert het keyboard hoe hard jij de toetsen indrukt. Hoe harder je op de toetsen drukt, hoe harder het volume zal gaan (net als bij een piano).

Het voordeel van 61 toetsen

Keyboards heb je in allerlei verschillende soorten. Hierbij kan je kiezen tussen het aantal functies maar ook tussen het aantal toetsen. Maar wanneer kies je nou voor een keyboard met 61 toetsen? Een keyboard met 61 toetsen is het populairste model in ons assortiment. Dit komt omdat de meeste muziekscholen een minimale eis van 61 toetsen hanteren. Op een keyboard met minder toetsen heb je namelijk minder mogelijkheden. Daarnaast is het 61 toetsen formaat gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Is het de bedoeling dat je op verschillende plekken gaat spelen? Dan raden we aan om te kiezen voor een keyboard met 61 toetsen die op batterijen werkt. Hierdoor ben je nooit afhankelijk van een stopcontact.

Aanslaggevoelige toetsen

Een van de mogelijkheden is aanslaggevoelige toetsen. Hiermee kan je namelijk het volume bepalen. Druk je de toetsen harder in, dan zal het volume ook harder zijn. Een keyboard met 61 aanslaggevoelige toetsen daarom erg belangrijk tijdens muziekles. Wil je thuis gewoon wat oefenen? Dan is deze functie niet nodig, maar wel erg handig! We raden altijd aan om te kiezen voor deze functie, dan krijg je er later nooit spijt van.

Keyboard met 61 toetsen kopen?

Zoals je gezien hebt kan je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment keyboards met 61 toetsen. Twijfel je tussen verschillende modellen? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag tijdens de zoektocht naar het beste keyboard. Heb je al een favoriet? Bestel dan vandaag en ontvang je keyboard supersnel in huis! Toch de verkeerde keus gemaakt? Bij MaxiAxi kan je binnen 30 dagen je bestelling kosteloos retourneren.

Chatten