Complete podiumsets

Filteren

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

21 producten

Van laag naar hoog sorteren

Compleet podium kopen?

Onze complete podiums zijn zo ontworpen dat je deze eenvoudig kan op- en afbouwen. Ideaal want zo kun je een podiumset overal plaatsen waar je maar naartoe gaat. Alle complete podiums zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikken over alle benodigde accessoires om een stevig podium te kunnen neerzetten. Uiteraard verschilt het per podia aan welke kenmerken de set voldoet. Daarom raden we je altijd aan om goed te kijken naar de specificaties. Zo zie je altijd meteen wat je binnenhaalt.

Met zorg samengesteld

Al onze podiumsets zijn met zorg samengesteld. Bij de aanschaf van een compleet podium weet je dus zeker dat alles wat je nodig hebt voor een stevig en stabiel podium wordt meegeleverd. Het kan natuurlijk zijn dat een podiumset voor een groot deel aan je wensen of eisen voldoet maar dat er nog iets ontbreekt of dat er juist iets in de set zit wat er niet in hoeft. Dit is allemaal geen probleem, neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice zodat we het podium helemaal op jouw wensen kunnen afstemmen.

Hoe hoog moet het zijn?

De hoogte van een podium kan je zelf bepalen. Dit komt omdat we verschillende soorten podiumpoten op voorraad hebben. In ons assortiment podiumpoten kan je ook terecht voor poten die in hoogte verstelbaar zijn. Dit is ontzettend handig als je jouw podium regelmatig op verschillende locaties gebruikt. Onze complete podia's zijn voorzien van verschillende soorten poten. Heb je toch een andere wens? Dan kan je deze kenbaar maken bij onze productspecialisten.

Podium met balustrade

Als laatste willen we je meegeven dat het aanschaffen van een balustrade ontzettend belangrijk is. Het komt namelijk regelmatig voor dat mensen van een podium af vallen. Dit kan ontzettend vervelende gevolgen hebben. Om deze reden adviseren we altijd om een balustrade aan het podium te bevestigen.

Wie gingen je voor?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij tal van bedrijven, instellingen en verenigingen voorzien van de mooiste complete podia's. Hierbij kan je denken aan:

  • Cafés en discotheken
  • Festivals
  • Multinationals
  • Sportverenigingen
  • Grote (en de kleinere) muziek evenementen
  • Het MKB

Kenmerken

In ons aanbod vind je diverse soorten complete podiumsets waar je uit kunt kiezen. Aan welke kenmerken moet jouw nieuwe complete podiumset voldoen? Allereerst is het voor jezelf altijd goed om na te denken over de grootte van het podium. Hoe groot wil je dat het podium is? We hebben podiumsets in diverse groottes, zoals 3x2 meter of 10x6 meter. Daarbij raden we je ook zeker aan om goed te kijken naar de hoogte van het podium. Van 20cm tot aan 100cm hoog: er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. Een podium met trap of zonder trap? Voor de extra veiligheid kiezen voor een podium met balustrade. Het is allemaal mogelijk! Let hier dus goed op als je een compleet podium wilt bestellen

Een uitdagende prijs

Bij het aanschaffen van een compleet podium mag de prijs niet het belangrijkst zijn. Het draait namelijk om veiligheid. Toch begrijpen we dat de prijs wel een belangrijke factor is. Daarom kan je bij MaxiAxi terecht voor verschillende soorten systemen, altijd tegen een zeer scherpe prijs. Ben je dus op zoek naar een goedkoop podium wat wel van hoogstaande kwaliteit is? Dan weten we zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. Bij ons krijg je binnen 2 werkdagen een offerte en heb je altijd een vast aanspreekpunt. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan.

Meer weten over complete podia's

Wil je ook graag een compleet podium kopen voor je evenementenlocatie of omdat je veel on tour bent als artiest of spreker? Bekijk ons aanbod en maak je keuze. Kijk altijd goed naar de kenmerken en specificaties die staan aangegeven bij het podium. Zo weet je altijd goed wat je in huis haalt. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Chatten