Complete podiumsets

Filter

Een feest of evenement organiseren? Zet de DJ, band of spreker in de spotlights met één van onze complete podiumsets. Schaf een complete podiumset aan en plaats deze op elke locatie waar je dit maar wenst. Bij MaxiAxi vind je een ruim aanbod met complete podiumsets waar je uit kunt kiezen. Diverse groottes, met of zonder trap: je vindt alles in ons aanbod.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Complete podiumsets kopen?

Onze complete podiumsets zijn zo ontworpen dat je deze eenvoudig kan op- en afbouwen. Ideaal want zo kun je een podiumset overal plaatsen waar je maar naartoe gaat. Alle complete podiumsets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikken over alle benodigde accessoires om een stevig podium te kunnen neerzetten. Uiteraard verschilt het per podiumset aan welke kenmerken de set voldoet. Daarom raden we je altijd aan om goed te kijken naar de specificaties. Zo zie je altijd meteen wat je binnenhaalt.

Met zorg samengesteld

Al onze podiumsets zijn met zorg samengesteld. Bij de aanschaf van een compleet podium weet je dus zeker dat alles wat je nodig hebt voor een stevig en stabiel podium wordt meegeleverd. Het kan natuurlijk zijn dat een podiumset voor een groot deel aan je wensen of eisen voldoet maar dat er nog iets ontbreekt of dat er juist iets in de set zit wat er niet in hoeft. Dit is allemaal geen probleem, neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice zodat we het podium helemaal op jouw wensen kunnen afstemmen.

Podium op maat

Heb je toch niet de perfecte set gevonden? Geen probleem! Via onze podium op maat pagina kan je al je wensen met ons delen. Op basis van jouw wensen en eisen stellen wij een compleet podium samen voor de scherpste prijs.

Wie gingen je voor?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij tal van bedrijven, instellingen en verenigingen voorzien van de mooiste complete podiumsets. Hierbij kan je denken aan:

  • Cafés en discotheken
  • Festivals
  • Multinationals
  • Sportverenigingen
  • Grote (en de kleinere) muziek evenementen
  • Het MKB

Kenmerken

In ons aanbod vind je diverse soorten complete podiumsets waar je uit kunt kiezen. Aan welke kenmerken moet jouw nieuwe complete podiumset voldoen? Allereerst is het voor jezelf altijd goed om na te denken over de grootte van het podium. Hoe groot wil je dat het podium is? We hebben podiumsets in diverse groottes, zoals 3x2 meter of 10x6 meter. Daarbij raden we je ook zeker aan om goed te kijken naar de hoogte van het podium. Van 20cm tot aan 100cm hoog: er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. Een podium met trap of zonder trap? Voor de extra veiligheid kiezen voor een podium met balustrade. Het is allemaal mogelijk! Let hier dus goed op als je een compleet podium wilt bestellen

Meer weten over complete podiumsets?

Wil je ook graag een compleet podium kopen voor je evenementenlocatie of omdat je veel on tour bent als artiest of spreker? Bekijk ons aanbod en maak je keuze. Kijk altijd goed naar de kenmerken en specificaties die staan aangegeven bij het podium. Zo weet je altijd goed wat je in huis haalt. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder.