Rigging

Rigging kopen? Bij MaxiAxi ben je aan het juiste adres voor het kopen van rigging onderdelen die je kunt gebruiken om je licht en geluid op een veilige manier op te hangen. We beschikken over verschillende rigging onderdelen waar je bijvoorbeeld je lampen op kunt hangen. Denk bijvoorbeeld aan half couplers, een veiligheidskabel, downriggers of een bevestigingsklem.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 41

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 41

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Rigging kopen?

Als je rigging wilt kopen dan is het belangrijk dat je de juiste soort rigging in huis haalt. Daarom is het altijd belangrijk om goed de beschrijving te lezen die staat bij het product. Zo is een half coupler geschikt voor het ophangen en bevestigen van lichteffecten aan een truss of een pijp constructie en kun je met een bevestigingsklem lichteffecten op buizen bevestigen. Daarbij raden we je ook altijd aan om te checken hoeveel gewicht de klem of coupler kan dragen. Per product staat dit aangegeven, dus lees altijd goed de beschrijvingen.

Kenmerken

Wanneer je naar een beurs of event gaat dan wil je natuurlijk wel dat jouw stand de aandacht trekt. Licht en geluid spelen dan een belangrijke rol. Daarom raden we je altijd aan om goed te kijken naar de rigging onderdelen die je koopt. Het is namelijk van belang dat deze je lampen kunnen dragen. Als je op zoek bent naar trussdelen dan is het belangrijk dat je goed checkt naar wat je precies nodig hebt. Per artikel staat precies aangegeven wat het onderdeel inhoudt

Meer weten over rigging?

Rigging kopen? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. We raden je aan om goed te kijken naar de kenmerken en specificaties die staan aangegeven bij de verschillende rigging artikelen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een product? We adviseren je dan om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder, zodat je zeker weet dat je een geschikte aankoop verricht waar je voor een langere tijd plezier van beleeft.

Chatten