Muziekstandaards

Een muziekstandaard, ook wel lessenaar genoemd, is essentieel tijdens het bespelen van je muziekinstrument. Je hoeft alleen maar jouw bladmuziek, ipad of smartphone op de muziekstandaard te plaatsen en je hebt altijd je handen vrij. Bijkomend voordeel is dat je zelf bepaalt welke hoogte voor jou het meest gebruiksvriendelijk is.

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type accessoires
    Muziekstandaards
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Welke heb je nodig?

In ons assortiment kan je terecht voor een aantal verschillende muziekstandaards. We hebben bijvoorbeeld een muziekstandaard voor bladmuziek. Deze heeft de achterzijde open, hierdoor is deze minder geschikt voor het plaatsen van een tablet. Wil je de door jou te spelen muzieknoten aflezen van je tablet? Dan adviseren we je om te kiezen voor een muziekstandaard met gaatjesblad. Dit type standaard heeft een gesloten achterzijde waardoor de muziekstandaard zeer geschikt is om bijvoorbeeld een Ipad op te plaatsen.

In hoogte verstelbaar muziekstandaard

Speel je regelmatig op verschillende plekken? Of ben je op zoek naar een lessenaar voor kinderen? Dan adviseren we je om te kiezen voor een in hoogte verstelbare lessenaar. Je kan dan zelf bepalen welke hoogte voor jou het meest comfortabel is. Daarnaast kan je zowel zittend als staand gebruik maken van je muziekstandaard.

Gemakkelijk mee te nemen

Een muziekstandaard gebruik je natuurlijk niet alleen thuis. Het grote voordeel van onze muziekstandaards is dat ze opvouwbaar zijn. Hierdoor kan je ze gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De meegeleverde tas heeft een stevige schouderband waardoor de opvouwbare muziekstandaard ook gemakkelijk op de fiets mee te nemen is.

Muziekstandaard kopen?

We hopen dat al je vragen over muziekstandaards beantwoord zijn. Heb je toch nog een vraag? Of wil je bijvoorbeeld meerdere muziekstandaards kopen? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het kiezen van het beste muziekstandaard. Heb je een favoriet gevonden? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang deze morgen al in huis.

Chatten