Platenspelers met Bluetooth

Zoek je naar een moderne manier om nostalgisch van muziek te genieten? Met een platenspeler Bluetooth haal je een stukje historie in huis, gecombineerd met de functionaliteiten van nu. Daar waar de vroegere platenspelers enkel vinylplaten afspeelden, kan een platenspeler met Bluetooth zoveel meer dan dat. Een platenspeler met Bluetooth verschaft je maximale mogelijkheden en gebruiksgemak. Heb je een bepaald nummer niet op vinyl, maar wil je hem toch beluisteren? Vanaf je smartphone, tablet of laptop stream je jouw favoriete muziek naar de platenspeler Bluetooth. Bekijk nu het aanbod van MaxiAxi.

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 76

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    Bluetooth
Filteren

Producten 1-24 van 76

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenspelers
❓ Wat is een platenspeler?

Een platenspeler is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om audio-opnamen af te spelen. Vinyl platen worden op de draaitafel van de platenspeler gelegd en met een constante snelheid rondgedraaid. De geluiden worden weergegeven door een naald die langs de spiraalvormige groef van de plaat loopt.

🎼 Wat voor afspeelmogelijkheden zijn er?

De meeste platenspelers uit ons assortiment bieden je de mogelijkheid om platen af te spelen op drie verschillende snelheden namelijk: 33⅓, 45 en 78 toeren. Hierdoor kan je LP's, singles en de oudere 78 toeren platen afspelen. Hierdoor kan je dus je hele collectie probleemloos afspelen

🔈 Heb ik een voorversterker nodig bij mijn platenspeler?

Wanneer boven de RCA-aansluiting op je platenspeler ‘’line-out’’ staat heb je geen phono voorversterker nodig. Staat er ‘’phono-out’’? Dan heb je wel een voorversterker nodig.

🔗 Hoe kan ik een platenspeler verbinden met een soundbar?

Wanneer er een RCA/tulp aansluiting op je soundbar zit sluit je een platenspeler gemakkelijk aan met een tulp kabel. Heeft je soundbar toch andere aansluitingen? Dan heb je waarschijnlijk een converter nodig.

🔛 Hoe verbind je een platenspeler met een Bluetooth speaker?

Hiervoor heb je een platenspeler met bluetooth uitgang nodig (Bluetooth out). Deze platenspelers kunnen het audio signaal doorsturen naar de Bluetooth speaker. Zo kan je via een Bluetooth speaker toch naar je favoriete Vinyl platen luisteren. 

🕐 Hoe lang gaat een naald mee?

Helaas is er geen eenduidig antwoord op deze vraag mogelijk. De levensduur van een naald is namelijk erg afhankelijk van hoe vaak je platen draait. Hoe de platenspeler is afgesteld en hoe je jouw platenspeler en platen onderhoud heeft eveneens invloed op de levensduur. 

Verschillende types platenspelers met Bluetooth

MaxiAxi verkoopt meerdere varianten van een platenspeler met Bluetooth. Hierbij maken we onderscheid tussen twee soorten van de platenspeler Bluetooth: de platenspeler Bluetooth in en Bluetooth out. Het verschil leggen we hieronder uit:

Platenspeler met Bluetooth ontvanger

Een platenspeler met Bluetooth beschikt over een ingebouwde Bluetooth ontvanger (bluetooth in). Dat wil zeggen dat je vanaf een ander apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop draadloos kunt streamen naar deze ontvanger in de platenspeler met Bluetooth. Dat maakt het dus mogelijk om, naast je platencollectie, bijvoorbeeld ook je favoriete Spotify-playlist of YouTube-hits af te spelen. Aangezien het een ontzettend handige functionaliteit is, beschikt het overgrote merendeel van onze platenspelers over een Bluetooth ontvanger.

Platenspeler met Bluetooth zender

Een Bluetooth out platenspeler beschikt juist over een Bluetooth zender. Dit maakt het mogelijk om je platenspeler te koppelen met een speakerset zodat je de muziek van je platenspeler met Bluetooth ook kunt afspelen via je bestaande geluidsinstallatie. Je kunt dus een externe speaker of speakerset aansluiten. Ook kun je je favoriete muziek vanaf de platenspeler Bluetooth streamen naar je koptelefoon.
Wanneer je graag muziek vanaf je platenspeler Bluetooth wilt streamen naar je geluidsinstallatie of koptelefoon dan is de Fenton RP162D hifi retro platenspeler een perfecte keuze. Hieronder legt productspecialist Brian precies uit hoe je een platenspeler verbindt met een Bluetooth speaker!

De beste Bluetooth platenspeler kiezen

Het aantal Bluetooth platenspelers is vrij groot, dus wellicht vind je het lastig om te kiezen. Om die reden proberen we het keuzeproces voor de beste Bluetooth platenspeler voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben bij het samenstellen van ons assortiment goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Omdat Bluetooth erg belangrijk gevonden wordt beschikt vrijwel iedere platenspeler hier over.

We kunnen je in dit geval adviseren dat onze Fenton RP115 platenspeler serie een absolute bestseller is. De mogelijkheden zijn groot, de geluidskwaliteit goed en de prijs verrassend laag. En de platenspeler Bluetooth is ook nog eens een lust voor het oog, hoewel dat natuurlijk altijd een kwestie van smaak blijft.

Met de vele mogelijkheden binnen ons assortiment moet het in ieder geval mogelijk zijn om de beste Bluetooth platenspeler voor jou te vinden.

LP speler Bluetooth kopen

Ben jij overtuigd en wil je graag een LP speler Bluetooth kopen? Bij MaxiAxi.com kun je terecht voor allerlei verschillende platenspelers met Bluetooth. Kies je favoriete platenspeler, plaats een bestelling en we bezorgen ‘m razendsnel bij je thuis. Vervolgens geniet ook jij eindeloos van je favoriete muziek.

Bij MaxiAxi heb je altijd 30 dagen de tijd om je bestelling thuis uit te proberen en mocht het toch niet 100% naar wens zijn, dan kun je ‘m gratis retourneren. We hopen natuurlijk dat we al je vragen voldoende beantwoord hebben. Heb je toch nog een vraag over een LP speler Bluetooth? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag. Neem ook gerust een kijkje tussen de producten in onze home & HiFi-categorie met audioapparatuur voor jouw huishouden!

Chatten