Witte platenspelers

De platenspeler wit maakt de retro look passend bij een moderne inrichting. Wanneer je een platenspeler aanschaft wil je natuurlijk wel dat deze goed past bij je inrichting. De meeste woonkamers hebben tegenwoordig veel lichte tinten. De platenspeler wit past hier daarom perfect bij.

Filteren
Filteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Colour all
    Wit
Filteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenspelers
❓ Wat is een platenspeler?

Een platenspeler is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om audio-opnamen af te spelen. Vinyl platen worden op de draaitafel van de platenspeler gelegd en met een constante snelheid rondgedraaid. De geluiden worden weergegeven door een naald die langs de spiraalvormige groef van de plaat loopt.

🎼 Wat voor afspeelmogelijkheden zijn er?

De meeste platenspelers uit ons assortiment bieden je de mogelijkheid om platen af te spelen op drie verschillende snelheden namelijk: 33⅓, 45 en 78 toeren. Hierdoor kan je LP's, singles en de oudere 78 toeren platen afspelen. Hierdoor kan je dus je hele collectie probleemloos afspelen

🔈 Heb ik een voorversterker nodig bij mijn platenspeler?

Wanneer boven de RCA-aansluiting op je platenspeler ‘’line-out’’ staat heb je geen phono voorversterker nodig. Staat er ‘’phono-out’’? Dan heb je wel een voorversterker nodig.

🔗 Hoe kan ik een platenspeler verbinden met een soundbar?

Wanneer er een RCA/tulp aansluiting op je soundbar zit sluit je een platenspeler gemakkelijk aan met een tulp kabel. Heeft je soundbar toch andere aansluitingen? Dan heb je waarschijnlijk een converter nodig.

🔛 Hoe verbind je een platenspeler met een Bluetooth speaker?

Hiervoor heb je een platenspeler met bluetooth uitgang nodig (Bluetooth out). Deze platenspelers kunnen het audio signaal doorsturen naar de Bluetooth speaker. Zo kan je via een Bluetooth speaker toch naar je favoriete Vinyl platen luisteren. 

🕐 Hoe lang gaat een naald mee?

Helaas is er geen eenduidig antwoord op deze vraag mogelijk. De levensduur van een naald is namelijk erg afhankelijk van hoe vaak je platen draait. Hoe de platenspeler is afgesteld en hoe je jouw platenspeler en platen onderhoud heeft eveneens invloed op de levensduur. 

Witte platenspeler: de perfecte match

Platenspelers zijn vaak een veelbesproken onderdeel van de inrichting van een ruimte zoals een woonkamer. De witte platenspeler en de bijbehorende platen zijn leuk als accessoires voor in je huis en vaak onderwerp van gesprek. Elke muziekliefhebber die de witte platenspeler ziet staan zal er een gesprek over willen beginnen. Oude vinyl platen zijn weer een echte hype en met een platenspeler in je woonkamer beschik jij over de mogelijkheid deze platen af te spelen. 

De nostalgische manier van muziek luisteren zorgt ervoor dat jij muziek die je misschien al langer kende toch op een andere manier zal beleven. Waar je bij de moderne technieken gemakkelijk nummers overslaat ben je bij de platenspeler bijna verplicht een heel album in een keer te luisteren. Zo luister je dus naar de muziek op een manier waarop de artiest het eigenlijk bedoeld heeft. 

De platenspeler wit matcht gemakkelijk met een moderne inrichting. Op deze manier staat er dus een retro stijl platenspeler in jouw huis zonder dat dit onooglijk staat. De platenspeler wit blend gemakkelijk met je interieur, klinkt voortreffelijk en is nog leuk om over te praten ook. Wat wil een muziekliefhebber nog meer? 

Platenspeler wit kopen

Ben jij, net als ons, verzot op de looks van de platenspeler wit? Twijfel dan niet langer en bestel je witte platenspeler bij MaxiAxi. Je hebt 2 jaar garantie en een zichttermijn van 30 dagen. Heb je toch nog vragen over de platenspeler wit? Neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten. Op werkdagen staan onze productspecialisten van 9.00 tot 17.00 voor je klaar en kan je ze per mail, chat of telefoon bereiken.

Chatten