Platenspeler blauw

Een platenspeler in het blauw is niet iets wat je niet veel tegenkomt. Toch zorgt de blauwe kleur voor het echte jaren zestig gevoel waar veel mensen naar op zoek zijn. Een platenspeler in het blauw valt net wat meer op in de huiskamer en stapt door de blauwe kleur af van het misschien wat oubollige karakter van een platenspeler. Ben je dus op zoek naar een vrolijk ogende platenspeler die je voorziet van muziek en een glimlach? Dan is een platenspeler blauw zeker het overwegen waard.

Filteren
Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Kleur
    Blauw
Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenspelers
❓ Wat is een platenspeler?

Een platenspeler is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om audio-opnamen af te spelen. Vinyl platen worden op de draaitafel van de platenspeler gelegd en met een constante snelheid rondgedraaid. De geluiden worden weergegeven door een naald die langs de spiraalvormige groef van de plaat loopt.

🎼 Wat voor afspeelmogelijkheden zijn er?

De meeste platenspelers uit ons assortiment bieden je de mogelijkheid om platen af te spelen op drie verschillende snelheden namelijk: 33⅓, 45 en 78 toeren. Hierdoor kan je LP's, singles en de oudere 78 toeren platen afspelen. Hierdoor kan je dus je hele collectie probleemloos afspelen

🔈 Heb ik een voorversterker nodig bij mijn platenspeler?

Wanneer boven de RCA-aansluiting op je platenspeler ‘’line-out’’ staat heb je geen phono voorversterker nodig. Staat er ‘’phono-out’’? Dan heb je wel een voorversterker nodig.

🔗 Hoe kan ik een platenspeler verbinden met een soundbar?

Wanneer er een RCA/tulp aansluiting op je soundbar zit sluit je een platenspeler gemakkelijk aan met een tulp kabel. Heeft je soundbar toch andere aansluitingen? Dan heb je waarschijnlijk een converter nodig.

🔛 Hoe verbind je een platenspeler met een Bluetooth speaker?

Hiervoor heb je een platenspeler met bluetooth uitgang nodig (Bluetooth out). Deze platenspelers kunnen het audio signaal doorsturen naar de Bluetooth speaker. Zo kan je via een Bluetooth speaker toch naar je favoriete Vinyl platen luisteren. 

🕐 Hoe lang gaat een naald mee?

Helaas is er geen eenduidig antwoord op deze vraag mogelijk. De levensduur van een naald is namelijk erg afhankelijk van hoe vaak je platen draait. Hoe de platenspeler is afgesteld en hoe je jouw platenspeler en platen onderhoud heeft eveneens invloed op de levensduur. 

Platenspeler als decoratie

De blauwe platenspeler is een geweldig mooi decoratief stuk, een echte toevoeging op je inrichting. De vrolijke blauwe kleur zorgt ervoor dat jouw woon- of slaapkamer er een stukje fleuriger uitziet. Naast dat deze eyecatcher mooi zal staan in elke ruimte is het ook nog een functioneel stuk decoratie. De fun begint helemaal wanneer je platen kan gaan verzamelen. De kringloopwinkel is een ware goudmijn als je oude platen wil vinden. Maar wanneer je fan bent van een hedendaagse band of muzikant kan je ook je hart ophalen aan de vele muziek die er tegenwoordig op vinyl wordt uitgebracht.

De blauwe platenspeler zal samen met een gevarieerde collectie platen in ieder geval vaak onderwerp van gesprek zijn. En het afspelen van de platen zal enkel voor nog meer gespreksstof zorgen. Dit alles maakt de blauwe platenspeler niet enkel leuk om naar te kijken. Je zult snel merken dat de blauwe platenspeler niet meer weg te denken is uit jouw woon- of slaapkamer.

Het succes van de blauwe platenspeler

Misschien leuk om te weten is dat de blauwe RP115 platenspeler het eerste model platenspeler in het assortiment van MaxiAxi was. Door de vele lovende reacties over deze blauwe platenspelers en het laaiende succes dat daarmee gepaard ging, is dit model uiteindelijk in nog veel meer kleuren verschenen. Andere kleuren werden eveneens goed ontvangen en de platenspeler blijkt intussen weer een echte hype. Toch blijft de blauwe platenspeler tot op de dag van vandaag een van de best verkochte modellen.

Platenspeler blauw kopen

In ons assortiment kan je terecht voor een aantal kleuren platenspelers waaronder de blauwe platenspeler. Heb je jouw favoriet gevonden? Plaats dan vandaag nog je bestelling. Doorgaans is je bestelling dan al de volgende dag in huis en kan je jouw platencollectie tevoorschijn halen. Heb je toch nog een vraag? Neem dan direct contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte blauwe platenspeler, maar geven je ook graag advies over andere hifi audio.

Chatten