Muziekinstrumenten

Vind je het heerlijk om lekker muziek te maken? Ook al ken je alle kneepjes van het vak om jouw favoriete instrument te kunnen bespelen, het is natuurlijk wel belangrijk dat je beschikt over een fijn instrument waar mooi geluid uit komt. Alleen zo beleef je het meeste plezier van muziek maken. Bij MaxiAxi vind je topkwaliteit muziekinstrumenten en bijbehorende accessoires waar jij heel veel speelplezier mee kunt beleven.

Veelgestelde vragen over Muziekinstrumenten
❓Welke muziekinstrumenten heeft MaxiAxi?

Bij MaxiAxi vind je elektrische gitaren, akoestische gitaren, elektrische drumstellen, keyboards en ukuleles in het assortiment muziekinstrumenten.

✅Hoe weet ik welk instrument ik nodig heb?

Bij het maken van een keuze voor een instrument is het natuurlijk belangrijk je goed te verdiepen in het instrument. Daarom hebben we bij MaxiAxi diverse blogs geschreven om je te helpen bij het maken van een keuze. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

💡Waar moet ik op letten bij het kopen van een instrument?

Per soort instrument verschilt het erg waar je op moet letten. Zo is het voor een keyboard bijvoorbeeld belangrijk om te letten op het aantal toetsen. Bij een gitaar is het soort gitaar wat je kiest van belang, denk aan de keuze tussen elektrisch en akoestisch. Per instrument beschrijven we op de categoriepagina waar je precies op moet letten. Daarnaast raden we je aan eens een aantal van onze blog's te lezen. Ook daar gaan we dieper in op de details waar jij op moet letten bij het kopen van een instrument.

Muziekinstrumenten kopen?

De grootste ergernis van een muzikant is wanneer het muziekinstrument niet goed werkt. Dit begrijpen wij maar al te goed en daarom kun je bij ons terecht voor het kopen van muziekinstrumenten van hoge kwaliteit. Een ander voordeel is dat de instrumenten ook nog eens erg betaalbaar zijn. Zo ben je nooit veel geld kwijt aan het aanschaffen van jouw favoriete instrument en houd je dus weer meer geld over voor bijvoorbeeld het kopen van leuke bladmuziek.

Van drumset tot keyboard

In ons aanbod kun je terecht voor diverse soorten muziekinstrumenten. Vind jij het heerlijk om je uit te leven op een drumstel? Maak dan een keuze uit diverse soorten elektrische drumsets. Van een beginner drumset tot aan een drumset voor de wat meer gevorderde drummer: het is allemaal mogelijk. We hebben zelfs drumsets met speaker zodat je nog beter het geluid hoort uit jouw drumset. Liever een keyboard kopen? Ook dan kun je bij ons terecht voor heel veel soorten keyboards. Kies voor een standaard keyboard of voor een keyboard met meer afspeelmogelijkheden, zoals een USB-opening. Naast keyboards en drumstellen kan je ook bij ons terecht voor gitaren!

Welke gitaar heb ik nodig? 

Omdat er een aantal verschillende gitaren zijn is deze keus nog niet zo makkelijk gemaakt. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een elektrische gitaar, akoestische gitaar of zelfs een Ukelele. Meer weten over onze gitaren? Bekijk dan eens ons assortiment gitaren.

Hoe kies je het perfecte muziekinstrument?

Heb je echt geen idee welk instrument het best bij je past? Dan raden we je aan om gewoon eens wat rond te gaan kijken op YouTube. Daar zijn tal van artiesten die je uitleggen hoe je bijvoorbeeld op een gitaar kan leren spelen. Op onze website kan je gemakkelijk door het assortiment heen gaan met de handige filters aan de zijkant. Hierdoor zie je gemakkelijk welke producten allemaal voldoen aan je eisen? Zoek je een keyboard met aanslag gevoelige toetsen? Kies voor het filter aanslaggevoelige toetsen en je ziet alle opties verschijnen.

Muziekinstrumenten voor kinderen

Het is algemeen bekend dat het maken en luisteren van muziek bijdraagt aan de ontwikkeling van een kind. Onze instrumenten zijn daarom onder andere geschikt voor kinderen. Ben je als (groot) ouder niet zeker of het wat voor je (klein) kind is? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keus.

Toebehoren

Naast het kopen van muziekinstrumenten kun je bij ons ook terecht voor diverse toebehoren voor jouw muziekinstrument. Denk bijvoorbeeld aan een keyboardstandaard of een muziekstandaard waar jij jouw bladmuziek op kunt plaatsen. Net als onze instrumenten kun je bij ons ook terecht voor topkwaliteit toebehoren. Daarnaast geldt dat ook het toebehoren altijd betaalbaar is.

Meer weten over muziekinstrumenten?

Bekijk ons aanbod met muziekinstrumenten en bestel jouw favoriet. We raden je altijd aan om goed de specificaties door te lezen, want zo weet je precies wat je in huis haalt bij het kopen van een nieuw muziekinstrument of toebehoren. Heb je nog vragen? Wij staan graag voor je klaar en vertellen je meer zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten bij het kopen van een muziekinstrument.

Chatten