keyboardstandaards

Ben je op zoek naar een muziekstandaard? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. In ons assortiment kan je namelijk terecht voor verschillende soorten instrumenten accessoires. Naast muziekstandaarden voor bladmuziek kan je bij ons ook terecht voor keyboardstandaards en microfoonstandaards.

Meer
Filteren
Filteren

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type accessoires
    Keyboardstandaards
Filteren

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Waar moet je op letten?

Tijdens je zoektocht naar de perfecte keyboardstandaard ben je waarschijnlijk al een groot aantal verschillende soorten tegengekomen. We begrijpen dat het aanbod soms wat overweldigend kan zijn en willen je daarom graag wat meer informatie geven over de verschillende soorten keyboardstandaards.

Geschikt voor alle formaten

Zoals je wellicht wel weet zijn keyboards leverbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Misschien ben je wel begonnen met 54 toetsen maar wil je al snel door naar een keyboard met 61 toetsen. Hiervoor is een universele keyboardstandaard de perfecte oplossing. Door de snelsluiting kan je zelf de afstand tussen de liggers bepalen waardoor ieder keyboard op de standaard geplaats kan worden.

Inklapbaar keyboardstandaard

Bespeel je jouw keyboard regelmatig op verschillende plekken? Of ga je bijvoorbeeld naar muziekles en neem je jouw eigen keyboard mee? Dan is het goed om te kiezen voor een keyboardstandaard die inklapbaar is. Hierdoor kan je het keyboardstatief gemakkelijk samen met je keyboard in de auto leggen.
Daarnaast is de keyboardstandaard hierdoor gemakkelijk op te bergen. Speel je dus eventjes niet? Dan hoef je de standaard alleen meer op te vouwen en in de hoek of kast te zetten.

Type sluiting

Het is ontzettend belangrijk dat je goed kijkt naar het type sluiting. Je wilt tijdens het spelen namelijk voorkomen dat de standaard inklapt en je keyboard op de grond valt. Hiervoor is het van belang dat je kiest voor een stevige sluiting die makkelijk in gebruik is.

Anti-slip laag

Om zeker te zijn dat jouw keyboard niet valt is het goed om te kijken of de door jou gekozen keyboardstandaard voorzien is van een anti-slip laag. Deze anti-slip laag zorgt ervoor dat het keyboard aan de bovenzijde stevig op de standaard ligt. De onderzijde is ook voorzien van een anti-slip laag. Hierdoor staat het statief stevig op de grond en voorkom je krassen op de vloer.

Keyboardstandaard kopen

Ben je op zoek naar een keyboardstandaard? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor diverse keyboardstandaards. Heb je een vraag of een specifieke standaard? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte standaard.

Chatten