DJ booth

Een DJ booth is een meubel wat speciaal is gemaakt om al je DJ gear uitgebreid uit te stallen. Door de hoogte en breedte van de DJ booth kan er op een comfortabele manier gedraaid worden. Een DJ booth kom je voornamelijk tegen in discotheken, clubs en feestzalen. Scroll snel eens door ons uitgebreide assortiment en bekijk al onze soorten.

Meer
Filteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over DJ booth
🔍 Wat is een DJ booth?

Op een DJ booth zet je je apparatuur, zoals een DJ controller, neer waardoor je een ideale plek hebt om te draaien. Met een DJ booth bescherm je daarbij ook nog eens je DJ gear. Je wilt namelijk niet dat hier bijvoorbeeld drinken over heen kan vallen. Bovendien maak je als DJ een professionelere indruk met zo’n mooi aanzicht.

🔝 Hoe hoog is een DJ booth?

Een DJ booth is er in allerlei verschillende formaten, maar over het algemeen is een DJ booth van MaxiAxi.com zo’n 120 cm hoog. Het is natuurlijk wel goed om rekening te houden met het formaat van je DJ gear. Door je DJ apparatuur op de tafel te zetten, is de hoogte gemiddeld nog zo’n tien centimeter hoger.

🔩 Is een DJ Booth inklapbaar?

In ons assortiment kan je kiezen voor diverse DJ booths die inklapbaar zijn. Deze DJ booths zijn perfect te gebruiken voor drive-in-shows, maar ook zeker als je op je slaapkamer wilt oefenen. Ben je klaar met oefenen? Dan klap je de DJ booth in en kan je deze snel opbergen.

💸 Wat kost een DJ Booth?

De prijs van een DJ booth varieert per model. In ons assortiment kun je terecht voor allerlei verschillende DJ meubels, die allemaal voor een andere prijs worden aangeboden. De prijs wordt bepaald op basis van de mogelijkheden. Zo is een DJ booth met doek en lichtbrug duurder dan een simpele tafel. 

Wat is een DJ booth?

Een DJ booth is een tafel of meubel waar een DJ met name zijn of haar DJ controller op plaatst. In vrijwel alle situaties neemt de DJ plaats achter het werkblad om zijn nummers te draaien. In de afgelopen jaren zijn er allerlei unieke DJ booths ontwikkeld. In ons assortiment vind je modellen in allerlei soorten en maten, van inklapbare schermen tot relatief simpele tafels.

Waarom raden wij jou aan een DJ booth te kopen?

Met een DJ booth zorg je dat alle kabels en apparatuur uit het zicht van je publiek zijn. Dit zorgt voor een professionelere uitstraling, maar nog belangrijker is dat het je spullen beschermt. Je wilt namelijk voorkomen dat er tijdens het feest per ongeluk iets, zoals een drankje, over jouw live mixer heen valt. Er zijn echter meer redenen voor het gebruiken van een DJ booth.

  • Comfortabel een paar uur draaien
  • Kan gecombineerd worden met feestverlichting
  • Apparatuur staat altijd stabiel

Reis rond met je eigen inklapbare DJ meubel

Als DJ wil je niet afhankelijk zijn van het meubilair wat ter plekke verzameld moet worden. Er is niets vervelender dan jouw plaatjes te moeten draaien vanaf een tafel die net te laag is of tafels die in hoogte verschillen, waardoor je apparatuur niet stabiel staat. In ons assortiment hebben wij een groot aantal DJ booths die inklapbaar zijn, die dit probleem verhelpen. DJ booths zijn relatief licht van gewicht en ontzettend snel in- en uit te klappen. Een DJ booth die inklapbaar is, hebben wij van het merk Vonyx. Naast een inklapbaar DJ meubel is het natuurlijk ook ontzettend handig om een flightcase te gebruiken. Vooral wanneer je als DJ regelmatig van de ene naar de andere plek moet om te draaien, kun je een flightcase gebruiken om al je spullen op een comfortabele manier te vervoeren.

Extra opties bij je DJ tafel

Een DJ tafel is van zichzelf al ontzettend handig, maar er zijn modellen die over extra opties beschikken. We hebben de belangrijkste extraatjes voor je op een rij gezet.

  • Transparant scherm: In ons assortiment vind je ook transparante schermen. Achter deze schermen kun je lichteffecten plaatsen, wat een extra mooi effect geeft. Met een transparant scherm en lichteffecten trek je absoluut publiek als DJ.
  • Plateau voor laptop of ipad: Er zijn ook meubels die een in hoogte verstelbaar en kantelbaar plateau hebben. Op dit plateau kun je bijvoorbeeld een laptop, DJ mixer of andere DJ gear leggen.
  • Lichtbrug: Als laatste extra optie is het mogelijk om een lichtbron aan je DJ tafel te monteren. Aan een DJ booth met lichtbrug kun je eenvoudig lichteffecten ophangen voor een geweldig kleurenspektakel.

Bestel je DJ benodigdheden bij MaxiAxi

Naast een ruim assortiment met DJ booths kun je bij MaxiAxi.com ook terecht voor overige DJ gear. Heb je vragen over wat jij nodig hebt als DJ of welke DJ booth jij moet hebben? Onze gespecialiseerde klantenservice staat voor je klaar.

Chatten