DJ booth

Een DJ booth is een meubel wat speciaal is gemaakt om al je DJ apparatuur uitgebreid uit te stallen. Door de hoogte en de breedte van het meubel kan er op een comfortabele manier gedraaid worden. Deze meubels kom je voornamelijk tegen in discotheken, clubs en feestzalen.

Filteren

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over DJ booth
🔍 Wat is een DJ booth?

Een DJ booth is speciaal gemaakt voor de DJ. Je kan het vegelijken met een bureau. Op een DJ booth zet je namelijk al je apparatuur neer waardoor je een plek hebt om te draaien. Met een DJ booth bescherm je daarbij ook nog eens je gear. Je wilt namelijk niet dat hier drinken over heen kan vallen.

🔝 Hoe groot is een DJ booth?

Je kan DJ booths in verschillende afmetingen krijgen. Heb je een eigen drive-in-show? Dan is een compacte DJ booth waarschijnlijk een must. Je kan deze vaak gemakkelijk inklappen en meenemen waardoor het op- en afbouwen niet onnodig veel tijd kost. Wordt je DJ booth altijd op dezelfde plek gebruikt? Dan kan je ook kiezen voor een groter formaat.

🔩 Is de DJ Booth inklapbaar?

In ons assortiment kan je kiezen voor diverse inklapbare DJ booths. Deze DJ Booths zijn perfect te gebruiken voor drive-in-shows maar ook zeker als je op je slaapkamer wilt gaan oefenen. Ben je klaar met oefenen? Dan klap je de booth in en kan je deze snel opbergen.

💸 Wat kost een DJ Booth?

Wij staan voor betaalbaar licht & Geluid. Daarom kan je bij ons terecht voor allerlei verschillende DJ booths. Hierbij kan je denken aan simpele DJ booths maar ook de professionele DJ booths inclusief doek en lichtbrug. Je hebt bij ons al een DJ booth voor onder de €100.

Waarom raden wij jou aan een DJ booth te kopen?

Met een DJ meubel zorg je dat alle kabels en apparatuur verborgen zijn. Dit zorgt voor een professionele uitstraling maar nog belangrijker, voor de bescherming van je spullen. Je wilt namelijk voorkomen dat er tijdens het feest per ongeluk iets over jouw mixer heen valt. Wij raden een meubel aan omdat je:

  • Comfortabel een paar uur kunt draaien
  • Een professionele uitstraling hebt
  • Alle kabels weggewerkt hebt
  • Apparatuur beschut staat
  • Het kan combineren met feestverlichting
  • Apparatuur altijd stabiel staat

Reis rond met je eigen inklapbare DJ meubel

Als DJ wil je niet afhankelijk zijn van het meubilair wat ter plekken verzameld moet worden. Er is niets vervelender dan draaien vanaf een tafel die net te laag is of tafels die in hoogte verschillen waardoor je apparatuur niet stabiel staat. In ons assortiment hebben wij een groot aantal inklapbare DJ booths die dit probleem oplossen. Deze meubels zijn licht van gewicht en ontzettend snel in- en uit te klappen. Inklapbare DJ meubels hebben wij van het merk Vonyx. Gebruik een flightcase om al je spullen op een comfortabele manier te vervoeren.

Bestel je DJ benodigdheden bij MaxiAxi

Naast een ruim assortiment tegen de scherpste prijzen kan je bij ons terecht voor de de beste service. Dagelijks staat onze gespecialiseerde klantenservice klaar om al uw vragen over licht en geluid te beantwoorden.

Chatten