Complete truss sets

Complete truss sets kopen? Bij MaxiAxi vind je een ruim aanbod met complete truss sets die je kunt inzetten voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan complete beursstands, start of finishes van sportwedstrijden of een entree. Al onze complete truss sets zijn zo ontworpen dat je deze eenvoudig kunt op- en afbouwen, waar je maar bent.

Meer
Filteren

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Complete truss sets kopen?

Alle complete truss sets beschikken over alle onderdelen die bijdragen aan een complete ervaring voor het event waar jij wilt staan. Met een truss set kun jij opvallen, waar je ook bent. De buizen van de truss zijn geschikt om hier bijvoorbeeld lampen, lichteffecten of spandoeken aan op te hangen. Zo kun je jouw bedrijf extra in de spotlights zetten. Verder geldt dat het truss systeem is gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor je zeker weet dat het geheel stabiel en stevig staat. Of dit nou binnen in een zaal is of buiten in een drukke stad.

Kenmerken

In ons aanbod vind je diverse soorten complete truss sets. Als je op zoek gaat naar een truss set als beursstand of event stand dan zijn er diverse punten waar je op moet letten. Allereerst is het altijd belangrijk dat je goed controleert hoe groot de truss set is. Hoeveel ruimte heb je nodig voor de inrichting en de aankleding van de truss set? Daarbij staat er per set precies aangegeven wat de maximale lengte is van de onderdelen. Daarnaast staat er altijd aangegeven uit welke onderdelen een set bestaat. Hierdoor weet je altijd goed wat je precies in huis haalt. Wel zo handig! Wil je graag een andere afmeting of een systeem op maat? Dit is mogelijk. Wij raden je dan aan om even contact met ons op te nemen.

Meer weten over onze complete truss sets?

Wil je ook graag een complete truss set kopen omdat je veel op events of beurzen staat? Bekijk ons aanbod en maak je keuze. We raden je ook zeker aan om alvast goed na te denken over de aankleding en de inrichting van de truss set. Zo weet je beter of je een juiste aankoop verricht die bij jou past. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Chatten