Platenspeler zwart

De platenspeler zwart combineert strakke looks met oude technologie. Samen met een kleine vinyl collectie is de platenspeler zwart een echte centerpiece voor een mancave, slaap- of woonkamer. De platenspeler zwart is dus een echte must have! Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het assortiment direct.

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 75

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Kleur
    Zwart
Filteren

Producten 1-24 van 75

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenspelers
❓ Wat is een platenspeler?

Een platenspeler is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om audio-opnamen af te spelen. Vinyl platen worden op de draaitafel van de platenspeler gelegd en met een constante snelheid rondgedraaid. De geluiden worden weergegeven door een naald die langs de spiraalvormige groef van de plaat loopt.

🎼 Wat voor afspeelmogelijkheden zijn er?

De meeste platenspelers uit ons assortiment bieden je de mogelijkheid om platen af te spelen op drie verschillende snelheden namelijk: 33⅓, 45 en 78 toeren. Hierdoor kan je LP's, singles en de oudere 78 toeren platen afspelen. Hierdoor kan je dus je hele collectie probleemloos afspelen

🔈 Heb ik een voorversterker nodig bij mijn platenspeler?

Wanneer boven de RCA-aansluiting op je platenspeler ‘’line-out’’ staat heb je geen phono voorversterker nodig. Staat er ‘’phono-out’’? Dan heb je wel een voorversterker nodig.

🔗 Hoe kan ik een platenspeler verbinden met een soundbar?

Wanneer er een RCA/tulp aansluiting op je soundbar zit sluit je een platenspeler gemakkelijk aan met een tulp kabel. Heeft je soundbar toch andere aansluitingen? Dan heb je waarschijnlijk een converter nodig.

🔛 Hoe verbind je een platenspeler met een Bluetooth speaker?

Hiervoor heb je een platenspeler met bluetooth uitgang nodig (Bluetooth out). Deze platenspelers kunnen het audio signaal doorsturen naar de Bluetooth speaker. Zo kan je via een Bluetooth speaker toch naar je favoriete Vinyl platen luisteren. 

🕐 Hoe lang gaat een naald mee?

Helaas is er geen eenduidig antwoord op deze vraag mogelijk. De levensduur van een naald is namelijk erg afhankelijk van hoe vaak je platen draait. Hoe de platenspeler is afgesteld en hoe je jouw platenspeler en platen onderhoud heeft eveneens invloed op de levensduur. 

Het zwarte goud

De platenspeler is de afgelopen jaren weer enorm in populariteit toegenomen. Daarmee is de platenspeler zwart ook een stuk populairder dan voorheen. Vinyl winkels zie je in de grote steden meer terugkeren en er zijn zelfs weer platenbeurzen. In een echte mancave kan zo’n gave zwarte platenspeler natuurlijk niet ontbreken.

Trek het zwarte goud weer uit je platenkast en beleef uren luisterplezier. Luister naar je favoriete oude rock platen of scoor de nieuwste albums op vinyl bij een van de LP winkels. De ouderwetse manier van muziek luisteren brengt enorm veel charme met zich mee. Met de moderne technieken is de manier waarop muziek wordt geconsumeerd de afgelopen jaren drastisch veranderd. De platenspeler brengt je weer terug naar de essentie. Daarom is de platenspeler zwart in onze ogen een echt leuk hebbeding.

Zwarte platenspeler: must-have voor muziekliefhebbers

De zwarte platenspeler is natuurlijk niet enkel geschikt voor in een mancave. Wanneer je inrichting het toelaat kan de platenspeler zwart ook erg mooi staan in een woon- of slaapkamer. Een echte muziekliefhebber wil graag overal naar muziek kunnen luisteren, dus het is niet ondenkbaar om ook in deze ruimtes een zwarte platenspeler te hebben staan. Er zijn verschillende modellen zwarte platenspelers te vinden in ons assortiment, dus er moet voor elke ruimte in je huis een platenspeler te vinden zijn die past bij de inrichting.

Platenspeler zwart kopen

Ben je er al wel over uit en wil je de platenspeler zwart graag kopen? Bij MaxiAxi hebben we een uitgebreid assortiment zwarte platenspelers, maar ook andere hifi audio-apparatuur. Plaats je bestelling vandaag nog en ontvang je zwarte platenspeler nog razendsnel in huis. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie op onze platenspeler zwart en heb je een zichttermijn van 30 dagen. Wanneer je toch nog met vragen zit kan je altijd contact opnemen met een van onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het vinden van de juiste platenspeler.

Chatten