Bellenblaasmachines

De bellenblaasmachine creëert een geweldig special-effect. Een bellenblaasmachine kan wel honderden bellen tegelijk de lucht in blazen en dat ziet er heel gaaf uit. Daarom wordt de bellenblaasmachine op veel verschillende manieren gebruikt. Geef je thuis een feestje of wil je de machine in een kleinere zaal gaan gebruiken? Dan hebben wij een aantal bubbelmachines die de ruimte voorzien van de mooiste bubbels. Ze zijn bijvoorbeeld ontzettend leuk tijdens verjaardagen, tuinfeestjes en kinderfeestjes!

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Veelgestelde vragen over Bellenblaasmachines
❓ Wat is een bellenblaasmachine?

Een bellenblaasmachine is een apparaat dat veel bellen tegelijkertijd produceert. Een bellenblaasmachine creëert automatisch de mooiste bellen. Dit maakt een bellenblaasmachine ontzettend leuk tijdens een kinderfeestje, een warme zomerdag maar ook tijdens een evenement of festival. Bij ons kan je terecht voor bellenblaasmachines die geschikt zijn voor recreatief gebruik maar ook voor professionele modellen.

🔋 Kan een bellenblaasmachine op batterij werken?

Dat kan! Bellenblaasmachines op batterijen zijn erg handig omdat je ze gemakkelijk overal neer kan zetten. Er hoeft bijvoorbeeld geen stopcontact in je tuin te zijn om toch gebruik te kunnen maken van de bellenblaasmachine. 

💲 Wat kost een bellenblaasmachine?

Bellenblaasmachines zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en formaten. Ben je op zoek naar een bellenblaas voor kinderen? Dan kan je in ons assortiment terecht voor goedkope bellenblaasmachines van een paar tientjes. Maar ook de professionele bellenblaasmachines zijn bij ons ruim verkrijgbaar. Met een professionele bellenblaasmachine kan je probleemloos de grotere ruimtes voorzien van de mooiste bellen.

🌊 Kan je gewoon zeepsop gebruiken voor een bellenblaasmachine?

Het is mogelijk, maar we raden het je niet aan. Ten eerste worden de bellen worden niet net zo mooi. Ten tweede, bellenblaasvloeistof is zo ontwikkeld dat het geen irriterende werking heeft op o.a de huid, zeepsop kan wel voor irritatie zorgen en dat wil je natuurlijk niet.

🏠 Kan je een bellenblaasmachine binnen gebruiken?

Je kan een bellenblaasmachine binnen gebruiken maar dit brengt wel wat nadelen met zich mee. Wanneer een bel knapt blijft er wat residu achter. Dit kan leiden tot een gladde vloer en  dit residu is uiteraard ook niet goed voor elektronische apparaten in de buurt.

💦 Hoeveel vloeistof verbruikt een bellenblaasmachine?

Hier kunnen we je lastig een eenduidig antwoord op geven. Het is namelijk erg afhankelijk van de bellenblaasmachine die je gebruikt. Een klein model zoals de BeamZ B500 verbruikt bijvoorbeeld ±800ml per uur. Grotere modellen verbruiken over het algemeen meer vloeistof.

Hoe werkt een bellenblaasmachine?

De werking van de meeste bellenblaasmachines is relatief simpel. Net zoals het geval is bij normale bellenblaas maak je gebruik van bellenblaasvloeistof. De meeste bellenblaasmachines beschikken over een wiel waar meerdere blaastuiten aan zijn bevestigd. Doordat dit wiel ronddraait worden de blaastuiten in de vloeistof gedoopt waarna een ventilator ervoor zorgt dat de bellen weg worden geblazen.

Waarom een bellenblaasmachine

Er zijn vele redenen om voor een bellenblaasmachine te kiezen. Een van de redenen is dat een bellenblaasmachine erg breed inzetbaar is. Voor meerdere soorten evenementen is het een geweldig effect. De volgende aangelegenheden zijn hier perfecte voorbeelden van:

  • Kinderfeestje
  • Tuinfeest
  • Bubble party
  • Discotheek
  • Verjaardag
  • Musicals

De voordelen van bellenblaasmachines

De bellenblaasmachine heeft een aantal voordelen ten opzichte van sommige andere effectmachines. We hebben deze voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Gemakkelijk gebruik: De bellenblaasmachine is ontzettend simpel in gebruik. Het aan en uitzetten en af en toe bijvullen van de vloeistof is al genoeg om de meeste modellen aan het werk te krijgen.
  • Veilig: Bellenblaasmachines zijn ontzettend veilig in gebruik. Zeker wanneer gebruik wordt gemaakt van de bijbehorende bellenblaasvloeistof. Het enige waar je wel op moet letten is dat sommige vloeren glad kunnen worden doordat de vloeistof van de geknapte bellen zich hier op verzamelt.
  • Uniek effect: Honderden of soms wel duizenden bellen die door de lucht zweven. Dat is niet iets wat je bij elk evenement ziet. Wat dat betreft is een automatische bellenblaas in tegenstelling tot bijvoorbeeld een confetti kanon een unieke toevoeging voor je evenement.

De bediening

Zoals eerder al werd benoemd zijn bellenblaasapparaten erg gemakkelijk te bedienen. Er zijn modellen waar de bellenblaas automatisch bellen produceert, maar je kan ook kiezen voor een bellenblaasmachine met afstandsbediening. De automatische bellenblazer hoef je enkel te vullen met vloeistof en aan te zetten en dan begint de bellenblaas automatisch de bellen te produceren. Dit doet de machine net zo lang tot de vloeistof op is. Met een bellenblaasmachine met afstandsbediening kan je zelf in de hand houden wanneer de bellenproductie moet starten en stoppen. Er zijn ook machines die met DMX te bedienen zijn. DMX is een universeel protocol voor het aansturen van verlichting en effectmachines. Je kan deze bellenblaasmachines met DMX dus aansturen vanaf een lichtbesturingstafel.

Draadloze bellenblazer

Een bellenblazer heeft stroom nodig om te kunnen werken. De meeste sluit je daarvoor simpelweg aan op het stopcontact. Wanneer je niet vast wil zitten aan een snoer bestaat er ook de bellenblaasmachine op batterijen. Door simpelweg een aantal batterijen in het apparaat te plaatsen kan je hem overal gebruiken. De bellenblaasmachine op batterijen is hierdoor gemakkelijk mee te nemen en echt overal te gebruiken. Daardoor is dit model ideaal voor bijvoorbeeld gebruik in de tuin.

Bellen combineren met rook- en lichteffecten

Wil jij het feest helemaal compleet maken? Dan hebben wij een aantal bellenblaasmachines met rook- en lichteffecten. De combinatie van verschillende effecten zorgt dat jij de hele avond het publiek blijft verbazen. Rook wordt in de bellen geblazen waardoor de bellen bijzonder goed zichtbaar worden. Zodra een bel knapt ontsnapt de rook dit geeft een uniek effect. Het lichteffect maakt de show helemaal compleet.

Professionele toepassing (van bellenblaas apparaat)

Ben je op zoek naar een bellenblaas apparaat voor in een café, discotheek of festival? Er is ook een groot aantal professionele bellenblaasmachines. Deze zijn van een groter formaat en produceren hierdoor ook meer bubbels. Met professionele bellenblaasmachines worden grote ruimtes voorzien van de mooiste bellen. Een voorbeeld van zo’n bellenblaas apparaat is de Beamz BG7000. Deze machine weet binnen 25 seconden maar liefst 100m2 te voorzien van bellen en kan je aansturen met een DMX. Binnen een mum van tijd vliegen er dus genoeg bellen door de lucht om een groot publiek te vermaken.

Alles over bellenblaasmachines

Productspecialist Rob is ook ontzettend enthousiast over bellenblaasmachines. In de onderstaande video vertelt hij alles wat je moet weten over dit geweldig leuke apparaat. Zo kan jij gemakkelijk een keuze maken voor een bellenblaasmachine en direct aan de slag als je 'm in huis hebt. 

Bellenblaasmachine kopen bij MaxiAxi

Bellenblaasmachines bestel je bij MaxiAxi! Sinds 2010 zijn wij het adres voor licht, geluid en special-effects. Dagelijks zit een gespecialiseerd team klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je van plan om een bellenblaasmachine aan te schaffen maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Dan helpen onze productspecialisten jou natuurlijk graag! Neem direct contact op met onze klantenserviceteam en laat je verbazen. Op ieder product krijg je standaard 2 jaar garantie en kan je dus zorgeloos genieten van je aankoop.

Chatten