Verlengkabels

Verlengkabels worden gebruikt om net dat laatste beetje afstand tot de audioapparatuur of verlichting te overbruggen als je bekabeling te kort is. Onder verlengkabels kunnen bijvoorbeeld verlengkabels voor stroomtoevoer worden verstaan. Daarnaast zijn er ook verlengkabels voor audio en DMX signaal.

Meer
Filteren

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

15 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een verlengkabel?

Een verlengkabel zorgt zoals de naam al doet vermoeden voor een verlenging van een van een kabel. Er zijn diverse soorten verlengkabels. Er zijn bijvoorbeeld verlengkabels voor stroomtoevoer, maar ook verlengkabels voor audio. Daarnaast zijn er verschillende soorten aansluitingen. Wanneer er gekeken wordt naar verlengkabels voor stroom dan zijn er verschillende soorten connectoren die gebruikt kunnen worden zoals IEC en Powercon.

Waterdichte verlengkabel

Indien buitenverlichting van stroomtoevoer of DMX signaal voorzien moet worden en de bekabeling niet toereikend is kan een waterdichte verlengkabel een passende oplossing zijn. Voor dit soort verlengkabels is het belangrijk te letten op de IP waarde die is toegekend aan de verlengkabel. Indien een verlengkabel een IP waarde van 65 heeft is de verlengkabel waterbestendig en dus ook geschikt voor buitengebruik.

Verlengkabel kopen?

Ben je op zoek naar een of meerdere verlengkabels, maar weet je nog niet precies welke verlengkabel geschikt is voor jouw situatie? In dit geval kan je altijd contact opnemen met een van onze productspecialisten. We helpen je namelijk graag de meest geschikte verlengkabel te vinden.

Chatten