Stroomkabels

Met stroomkabels worden elektronische apparaten van de benodigde elektriciteit voorzien. Er zijn ondertussen veel verschillende elektronische apparaten op de markt. Helaas is er geen universele stroomkabel die voor alle apparaten werkt. De term stroomkabel is daarmee meer een verzamelnaam geworden voor diverse soorten kabels die apparaten van stroom voorzien.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Soorten stroomkabels

In ons assortiment zijn verschillende soorten stroomkabels te vinden. Uiteindelijk doet iedere voedingskabel natuurlijk hetzelfde. De onderlinge verschillen zijn voornamelijk de verschillende soorten connectoren die worden gebruikt. Zo zijn er stroomkabels met een powercon aansluiting, maar ook voedingskabels met een schuko of IEC aansluiting. Wanneer je een stroomkabel zoekt is het met name van belang ervoor te zorgen dat de connector van de stroomkabel op de juiste manier aansluit op het apparaat dat je van stroom wil voorzien.

Stroomkabels verlengen

Indien je een stroomkabel hebt die te kort is raden we je aan gewoon gebruik te maken van een regulier verlengsnoer of een stekkerdoos. Mocht je bijvoorbeeld meerdere lichteffecten hebben met een in en uitgang voor stroom dan kunnen verlengkabels goed van pas komen. Door gebruik te maken van deze voedingskabel hoef je maar 1 keer een stekker in het stopcontact te stoppen. Door de rest van de apparaten door te lussen ontstaat er geen wirwar aan stroomkabels. Dat ziet er natuurlijk een stuk netter uit op bijvoorbeeld een podium of in een theater.

Stroomkabel kopen?

Maxiaxi heeft een breed assortiment stroomkabels. Mocht je na het lezen van deze tekst toch nog vragen hebben over specifieke voedingskabels of weet je niet precies welke stroomkabel je nodig hebt? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten. Onze productspecialisten voorzien je namelijk graag van alle informatie die je nodig hebt over stroomkabels.

Chatten