Keyboard met 54 toetsen

Bij ons vind je een ruim aanbod met keyboards waar jij heel veel plezier van kunt beleven. Of je nou een beginner bent of al jarenlang keyboard speelt, ons assortiment sluit zeker aan op je wensen! 

Filteren
Veelgestelde vragen over Keyboards
🎹 Welk keyboard heb je nodig?

Dit hangt voornamelijk van de functies af die je zoekt. Ga je lessen nemen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een keyboard met aanslaggevoelige toetsen. Ga je een keyboard hobbymatig gebruiken? Dan kan je ook kiezen voor een wat minder luxe versie.

📖 Zit er een gebruiksaanwijzing bij het keyboard?

Bij al onze keyboards zit een handleiding. Je kan de handleiding ook downloaden op onze website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle functies en heb je alles bij de hand om een vliegende start te kunnen maken. Natuurlijk helpen we je ook graag met al je vragen.

🎹 Hoeveel toetsen bevat een keyboard?

Het grote verschil tussen de verschillende keyboards is het aantal toetsen. De keyboards met 61 toetsen zijn het populairst maar je kan ook kiezen voor een keyboard met 48, 54 of 88 toetsen. Al deze keyboards zijn bij ons te bestellen.

💭 Wat zijn aanslaggevoelige toetsen?

Een aantal van onze keyboards beschikt over aanslaggevoelige toetsen. Bij een keyboard met aanslaggevoelige toetsen registreert het keyboard hoe hard jij de toetsen indrukt. Hoe harder je op de toetsen drukt, hoe harder het volume zal gaan (net als bij een piano).

Waarom 54 toetsen?

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat het verschil in het aantal toetsen zit. Een keyboard met 54 toetsen beschikt over één octaaf meer dan een keyboard met 49 toetsen waardoor er tijdens het spelen meer mogelijkheden zijn.

Uitgebreid oefenen

Onze keyboards met 54 toetsen sluiten perfect aan op iedereen die wil beginnen met spelen. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen tussen verschillende demonstratiesongs. Naast demosongs kan je ook kiezen voor de recordfunctie, hiermee kan je jouw spel gemakkelijk beoordelen en verbeteren.

Keyboard met 54 toetsen kopen

We hopen natuurlijk dat we al je vragen voldoende beantwoord hebben. Heb je toch nog vragen? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Zij weten alles over keyboards en helpen je graag. Klaar om te bestellen? Bestel vandaag en ontvang je bestelling supersnel in huis. Is het door jou bestelde keyboard toch niet helemaal naar wens? Dan kan je bij ons binnen 30 dagen gratis retourneren.

Chatten