DMX software

DMX software is de sleutel tot het beheren van al je licht- en effectapparatuur vanaf één plek. Dit kan eenvoudig vanaf je pc of zelfs je tablet. Superhandig voor events waar je echt indruk wilt maken met je effecten. DMX software is tegenwoordig niet meer weg te denken in de wereld van lichttechniek en geeft je de volledige controle over je DMX fixtures.

Meer
Filteren

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat is DMX software?

Wat DMX lichtsoftware anders maakt dan DMX hardware is dat je alles digitaal regelt via bijvoorbeeld je pc, niet via een fysieke controller. Je koppelt al je verlichting aan de DMX interface, die dan door software of een programma op je computer wordt herkend. Daar stel je alles in: van het adresseren van je apparaten tot het finetunen van je show. 

Toepassingen van DMX software

DMX is ook te gek voor overige apparatuur met DMX mogelijkheden, zoals rookmachines. Met de software kun je bepaalde apparaten op gezette tijden verschillende taken laten uitvoeren. In het geval van een rookmachine kan je deze zo instellen dat hij elke 5 minuten voor 10 seconden aangaat. Met DMX software regel je het gemakkelijk.

DMX software kopen

DMX software geeft je complete controle over elk licht en al zijn functies. DMX software kopen? Bij MaxiAxi ben je aan het juiste adres. Heb je nog vragen over DMX software? Onze productspecialisten helpen je graag! 

Chatten