Partyspeakers

Met een party speaker maak jij jouw feestje helemaal compleet. Party speakers zijn gemakkelijk te bedienen en uitermate geschikt voor gebruik tijdens feestjes. Vaak zijn voorzien van een gaaf lichteffect en handige functies zoals bluetooth. Kortom, een party luidspreker heeft (bijna) alles wat nodig is om jouw feestje tot een daverend succes te maken.

Filteren

Producten 1-24 van 30

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 30

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Party speakers met lichteffect

Laten we maar beginnen met dat wat het meeste opvalt aan veel party speakers, het lichteffect. Je zult misschien al vaker een party box met lichteffect hebben gezien, dan weet je ook hoe goed dit bijdraagt aan de feestsfeer..

Er zijn meerdere soorten lichteffecten die je kan vinden. Namelijk:

  • Party speaker met lichtringen
   Misschien wel het meest voorkomende lichteffect op party speakers zijn LED ringen. De rand van de woofer wordt met LED verlichting uitgelicht. Vaak reageren deze (vaak meerkleurige) LED’s op de muziek waardoor het lichteffect niet bediend hoeft te worden om een passende lichtshow te creëren.
  • Party speaker met discolamp, ook wel Jelly Ball genoemd:
   Dit ruimtevullende, bewegende en knipperende lichteffect zorgt voor een extra leuk effect. Een Jelly Ball is een lichteffect waarbij meerdere LED’s door de lenzen van een halfronde bol schijnen waardoor heel veel prachtige lichtstralen ontstaan.
  • Party speaker ingebouwde LED-verlichting:
   Er zijn ook Partyboxen die zijn voorzien van een LED balk die continu van kleur verandert. Door het samenspel van de LED's in de party speaker ontstaat er een kleurrijk lichteffect wat de gezelligheid op jouw feestje zeker ten goede komt.

Natuurlijk zijn er ook party speakers die zijn voorzien van een combinatie van meerdere van de bovenstaande lichteffecten.

Party speaker met Bluetooth

Bluetooth is tegenwoordig niet meer weg te denken bij party speakers. De manier om jouw favoriete muziek af te spelen is door je smartphone, laptop of tablet draadloos via bluetooth te verbinden met je party speaker. Met behulp van een streamingdienst naar keuze (denk aan bijv. Spotify of Deezer) zet je jouw favoriete nummers of playlist op. Dankzij bluetooth is het enorm gemakkelijk om muziek af te spelen die helemaal past bij de feestsfeer.

Draadloze muziekbox voor een feestje

Voor de meeste feestjes is het natuurlijk fijn dat je alles wat nodig is voor het geluid zo snel mogelijk op kan bouwen. Daarnaast wil je met zo min mogelijk bekabeling werken om eventuele valpartijen over de bekabeling te voorkomen. Draadloze party speakers zijn hiervoor een goede oplossing omdat draadloze party speakers voorzien zijn van een accu. Hierdoor kan je een aantal uur lang muziek afspelen zonder dat je speaker op het stopcontact aangesloten hoeft te zijn. Deze functie is natuurlijk ook ideaal voor feestjes in je tuin waar normaal gesproken geen stopcontact in de buurt is.

De verbinding van je smartphone kan ook bij draadloze party speakers weer gemakkelijk via bluetooth. Zo speel je zonder dat er een kabel nodig is je favoriete muziek af. Natuurlijk is het in veel gevallen leuk om ook je publiek toe te kunnen spreken of om een microfoon te kunnen overhandigen aan iemand die graag een hit mee wil zingen. De party boxen met draadloze microfoon zijn hier ideaal voor. Er is geen microfoonkabel die voor onhandige situaties kan zorgen en de microfoon kan gemakkelijk door het ene zangtalent worden doorgegeven aan het andere zangtalent.


Party speaker voor de DJ

Niet in alle situaties is het even handig om als DJ je complete geluidsinstallatie mee te moeten nemen en op te moeten bouwen. Voor de kleinere feestjes is een complete geluidsinstallatie vaak ook gewoon wat teveel van het goede. Party speakers lenen zich ook uitstekend voor deze situaties. Ze zijn namelijk gemakkelijk mee te nemen en op te bouwen. Daarnaast bieden ze voldoende volume voor een feestje en tevens kan je jouw DJ controller vaak gemakkelijk verbinden met behulp van bijvoorbeeld een RCA kabel. Zo ben je als DJ op de relatief kleinere feestjes toch voorzien van de juiste speaker voor de gelegenheid.

Voor huisfeestjes

Een party speaker is ideaal voor thuisgebruik. Natuurlijk voor de feestjes thuis maar er zijn ook nog andere toepassingen waarvoor een partybox uitermate geschikt is. Je kan een ze namelijk ook als gewone bluetooth speaker gebruiken om in je woonkamer of tuin naar muziek te luisteren.

Bij veel party speakers wordt een (draadloze) microfoon meegeleverd of ze beschikken over een aansluiting voor een microfoon. Hierdoor kan je de luidsprekers prima gebruiken voor karaoke. Je verbindt je smart-tv of laptop met de partybox en speelt op sites zoals Youtube de karaoke variant van je favoriete nummers af. Vervolgens kan je met de microfoon(s) gemakkelijk meezingen met deze nummers. Gezelligheid gegarandeerd!

Met microfoon voor karaoke!

Zoals eerder in deze tekst al is beschreven kan je bij de meeste party speakers ook een microfoon aansluiten. Een microfoon is een leuke toevoeging bij een party speaker. In veel gevallen is het handig om het publiek even toe te kunnen spreken en wanneer het feestje al een tijdje gaande is wil er altijd wel iemand de microfoon pakken om een hit mee te zingen en dat komt de sfeer van je feestje (vrijwel altijd) ten goede.

In veel gevallen zit er een aansluiting voor een of meerdere microfoons op een partyspeaker. Vaak wordt er ook een microfoon meegeleverd maar in principe kan je elke dynamische microfoon aansluiten. Let er echter wel op dat de kabel die je gebruikt op de microfoonaansluiting van de speaker past. De meest voorkomende microfoonaansluitingen op partyspeakers zijn de XLR aansluiting en de 6.3 mm jack aansluiting. Heeft je microfoon een XLR aansluiting maar je party speaker een 6.3 mm jack aansluiting? Geen paniek! Er zijn namelijk gewoon verloopkabels verkrijgbaar van XLR naar jack. Daarnaast kan je natuurlijk altijd kiezen voor een party speaker met 1 of 2 draadloze microfoons waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het aansluiten of de bekabeling.

De beste speaker voor een party

Helaas is het niet zo zwart-wit dat wij een party speaker als beste party speaker kunnen bekronen. Voor iedereen zal een andere box namelijk de beste keuze zijn. Wat het beste is voor jou is hangt helemaal af van de eisen die jij stelt. Afhankelijk van deze eisen zijn er diverse modellen die verschillende functionaliteiten.

Party speaker kopen?

Wanneer jij met enige regelmaat een feestje geeft is een goede party speaker onmisbaar. Bestel je party speaker op werkdagen bij MaxiAxi en ontvang hem de volgende dag nog in huis. Je mag de party speaker gewoon thuis uitproberen en indien nodig binnen 30 dagen gratis retourneren. Daarnaast bieden we 2 jaar garantie op je party speaker. Heb je toch nog vragen of weet je niet goed welke party speaker het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

Chatten