BeamZ Professional

BeamZ, made easy. Dat is waar het merk BeamZ voor staat en dat is natuurlijk vergelijkbaar met ons doel om jou te voorzien van de mooiste lichteffecten tegen de scherpste prijs. Daarom slaan BeamZ en MaxiAxi al jaren de handen in een om samen iedereen te voorzien van de mooiste lichteffecten tegen de scherpste prijs en natuurlijk met de beste service.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 120

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 120

Van laag naar hoog sorteren

BeamZ Professional

Het assortiment van BeamZ is enorm. Daarom heeft BeamZ besloten om het assortiment te splitsen. Hierdoor heb je de normale Beamz artikelen die geschikt zijn voor thuis, in een kroeg of tijdens een feestje en het professionele assortiment wat gericht is op clubs, discotheken en festivals. BeamZ professional is dus echt de droom van iedere lichttechnicus.

Alles voor de Light Jockey

BeamZ Professional probeert deze Light Jockey wat meer in het daglicht te zetten. Ben je in een discotheek of kijk je naar een band, voorstelling of DJ, dan is het natuurlijk prettig dat je de artiest ook kunt zien. Een lichttechnicus doet natuurlijk veel meer dan alleen een lampje aanzetten. Veranderende kleuren die de sfeer van de muziek bepalen, bewegende armaturen die op de maat van de muziek bewegen, het is een kunst op zich. Een lichtshow is al heel snel eenvoudig te creëren met behulp van een eenvoudige DMX-lichtcontroller en een paar lichteffecten, maar er zijn ook tijd-gestuurde lichtshows die vooraf worden uitgetekend en moeten worden geprogrammeerd in grote computer-lichttafels. Tegenwoordig is er zelfs al de mogelijkheid om dit helemaal in 3D te maken. Voor de drukke DJ die alleen optreedt heeft BeamZ Professional ook een aantal ideale oplossingen, hierover later meer.

BeamZ Professional effectmachines

Sinds een aantal jaren heeft BeamZ Professional het pakket effectmachines, naast het huidige assortiment rookmachines, uitgebreid met een reeks professionele effectmachines. Denk daarbij aan Low Foggers, een Foam kanon, confetti machines en grote bellenblaasmachines. Onlangs is hier het pakket professionele truss aan toegevoegd; Ladder truss, driehoek truss, vierkante truss en zelfs decoratieve truss met alle benodigde accessoires. Kortom BeamZ Professional is aardig op weg om een totaalleverancier te worden van alles wat met licht te maken heeft.

BeamZ professional kopen

Ben je op zoek naar een professioneel lichteffect? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor een uitgebreid assortiment movingheads, rookmachines, flightcases en nog veel meer. Bestel je BeamZ professional artikelen vandaag nog en ga morgen al van start met het maken van een nieuwe lichtshow.

Chatten