Retro platenspelers

Retro platenspelers zijn helemaal terug van weggeweest. Ze zijn de perfecte toevoeging voor jouw woonruimte. Zo kun je met retro platenspelers niet alleen genieten van de zuivere klanken van jouw favoriete muziek, maar staat een retro platenspeler ook nog eens hartstikke trendy in jouw interieur. Bekijk ons aanbod met retro platenspelers bij MaxiAxi en vind de platenspeler waar jij heel veel plezier mee zult beleven.

Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Retro platenspelers kopen?

Wil je graag een retro platenspeler kopen? Bij MaxiAxi kun je terecht voor het kopen van platenspelers van topmerken zoals Fenton en Auna. Per merk hebben we weer diverse soorten retro platenspelers op voorraad, dus kijk altijd goed per product naar de specificaties. Zo kun je met dit retro audioapparaat niet alleen lp´s afspelen, de retro platenspeler anno nu biedt veel meer mogelijkheden. Wij hebben in ons aanbod retro platenspelers opgenomen met verschillende afspeelmogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld via jouw smartphone muziek afspelen op de retro platenspeler? Een Bluetooth optie is dan ideaal. Heb je nog CD’s liggen met leuke muziek? We hebben ook retro platenspelers die over de optie beschikken om een CD mee af te spelen.

Wat is jouw favoriet?

Wij vinden het belangrijk dat je de keuze hebt uit diverse opties als het gaat om retro platenspelers. Om zoveel en zolang mogelijk plezier te beleven van jouw nieuwe aanwinst, is het belangrijk dat zowel het gebruiksgemak als het uiterlijk van de retro platenspeler voldoet aan jouw wensen en eisen. Daarom bieden wij een ruim aanbod zodat je altijd veel keuze hebt uit heel retro platenspelers in verschillende uitvoeringen.

Filteropties

Heb je speciale wensen? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de handige filteropties aan de linkerkant van onze pagina. Wil je bijvoorbeeld graag een Bluetooth aansluiting? En wat denk je van een USB stick aansluiting? Niet elke retro platenspeler beschikt over deze specificaties, maar door gebruik te maken van de filteropties en aan te geven wat je wensen zijn verschijnen alleen de apparaten in beeld die overeenkomen met jouw wensen.

Meer weten over retro platenspelers kopen?

Het is tijd om op zoek te gaan naar jouw favoriet. Heb je nog vragen over ons ruime aanbod retro platenspelers? Neem gerust contact met ons op en onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met de zoektocht naar een retro platenspeler die helemaal past bij jouw wensen.

Chatten