Fenton

Fenton is een relatief jong merk dat beschikt over een uitgebreid assortiment audioapparatuur bestaande uit onder andere speakers, versterkers, microfoons, platenspelers, home cinema sets, karaokesets en nog veel meer. Het grootste gedeelte van het assortiment van Fenton bestaat uit speakers en home & hifi-apparatuur.

Meer

Waarom kies je voor Fenton?

Bij Fenton staat betaalbaarheid hoog in het vaandel. Door slim en op grote schaal te produceren slaagt het merk er keer op keer in om kwalitatief goede producten te produceren terwijl ze aan de andere kant in staat zijn om de prijs verbazingwekkend laag te houden. Dit maakt het bij uitstek een merk dat perfect bij MaxiAxi past. Naast een zeer aantrekkelijke prijs en een ongekende kwaliteit legt het merk Fenton ook de focus op het design waardoor een Fenton artikel nooit misstaat.

Waar blinkt Fenton in uit?

Door de jaren heen is Fenton zich steeds meer gaan richten op audio-oplossingen voor thuis in de breedste zin van het woord. Hierbij kan je denken aan de mooiste platenspelers, Fenton speakers die je voorzien een bass die je tot on je tenen voelt en microfoons om je verstaanbaar te maken. Het grote voordeel aan het merk is dat ze nooit stil staan. Hierdoor blijft het assortiment zich uitbreiden waardoor ze je regelmatig weet te verbazen met nieuwe producten.

Fenton speakers, precies wat je zoekt!

Ben je op zoek naar een speaker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk terecht voor een uitgebreid assortiment speakers. Of je nou op zoek bent naar een actieve speaker, een Fenton mobiele speaker of een bluetooth speaker.

Avondje karaoke?

Naast speakers kan je bij Fenton ook terecht voor speciale karaokesets. Hierdoor kan je muziek luisteren maar ook besluiten om mee te zingen.

Fenton versterkers

Al vele jaren is de SPL-versterkerserie één van de bekendste en meest populaire versterkerseries in de markt. Fenton heeft hiervan de opvolger ontwikkelt, de FPL-versterkers. Deze versterkers zijn in tegenstelling tot hun voorganger digitaal en beschikken daarnaast over bluetooth. Naast deze disco-versterkers heeft Fenton ook een aantal HiFi versterkers en karaoke versterkers. In sommige gevallen is dit zelfds een combinatie.

Laat van je horen!

Naast een groot aantal home en hifi producten kan je bij Fenton ook terecht voor een ruim assortiment microfoons. Zoals we van Fenton gewend zijn gaat het hier om de meest betaalbare handmicrofoons in zijn soort. Desondanks wél van een kwaliteit die we van Fenton gewend zijn. De prijs-kwaliteitverhouding is zelfs zo goed dat onze productspecialisten in vele door ons samengestelde (karaoke)sets hebben gekozen voor een microfoon van Fenton.

Fenton platenspelers kopen

De platenspeler is weer helemaal terug van weggeweest en daar speelt Fenton slim op in. De Fenton platenspelers zijn namelijk de oplossing voor jouw platencollectie. Je kan zonder problemen al je platen afspelen en genieten van de nostalgie. Daarnaast is een platenspeler ook nog eens ontzettend gaaf om in huis te hebben, een gegarandeerde eyecatcher.

Maar Fenton gaat nog verder! Met de retro platenspelers kan je namelijk niet alleen je platencollectie afspelen maar ook gebruik maken van de modernste technieken. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gemakkelijk muziek streamen vanaf je smartphone of laptop en afspelen via de ingebouwde speakers. Kies dus je favoriete platenspeler en haal je platen weer uit de kast.

Movie Night met Fenton!

Is het tijd voor je favoriete film? Of ga je heerlijk bingewatchen? Zorg dan dat je de home cinemasets in huis haalt. Deze sets geven je het idee alsof je in de film meespeelt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een 5.1 set. In zo’n set zitten maar liefst 5 speakers en een subwoofer waardoor je jezelf laat omringen door het geluid van de film.

Haal Fenton in huis!

Zoals je gelezen hebt kan je eigenlijk voor al je audio-oplossingen terecht bij MaxiAxi terecht Kies dus je favoriete speaker, versterker, platenspeler of home cinema set en geniet.

Fenton kopen? Doe het bij MaxiAxi

Wij zijn er erg trots op dat we een officiële Fenton dealer zijn en het prachtige aanbod van Fenton in ons assortiment hebben. Zoals je van ons mag verwachten bieden wij Fenton producten altijd voor de scherpste prijs aan tegen de beste service. En mocht je toch niet helemaal 100% tevreden zijn? Dan kun je je bestelling altijd binnen 30 dagen gratis terugsturen. Geen probleem.

Heb je moeite bij het maken van je keuze? Neem gerust contact op met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen je graag.

Chatten