DAB radio's

Een DAB radio zorgt dat jij naar al je favoriete zenders kunt luisteren. Door het compacte formaat van de DAB radio's zorgt dat je ze veel terug ziet op kantoren, woonkamers en keukens. 

Filteren

Producten 1-24 van 51

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 51

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een DAB radio (DAB+ radio) is een digitale radio waar je jouw favoriete radiozenders mee kunt ontvangen. Om naar DAB te kunnen luisteren is het belangrijk dat je beschikt over een speciale DAB radio. Steeds meer huishoudens halen dit audioapparaat in huis. Niet zo gek, als je het aan ons vraagt, want er zijn heel veel voordelen aan een DAB radio.

DAB radio kopen?

Zoals we al hebben aangegeven is het met een DAB radio dus mogelijk om digitaal naar radio te luisteren. Het grote voordeel hieraan is dat je kunt profiteren van een betere geluidskwaliteit. Bovendien is de kwaliteit van een DAB radio constant. Dit in tegenstelling tot een FM radio, omdat hier het signaal vaak verandert. De techniek staat niet stil en er wordt constant gekeken naar verbeteringen. Een DAB+ radio is de opvolger van de DAB radio. Dit type heeft nog beter geluid. Dit komt doordat er in plaats van een MPEG1/Layer 2, van een MPEG4/AAC+ codering gebruik wordt gemaakt.

Wat is jouw favoriete soort DAB radio?

In ons aanbod vind je diverse soorten DAB radio’s waar je uit kunt kiezen. Er zijn diverse verschillen tussen de DAB radio’s. Je hebt vast wel bepaalde wensen waar jouw nieuwe DAB tuner aan moet voldoen. Kies je voor een basis DAB plus radio of wil je liever een type met meerdere afspeelmogelijkheden zoals een DAB radio met FM? De keuze is aan jou!

Filteropties DAB radio

Om de perfecte radio DAB te vinden die aansluit bij jouw wensen, kun je natuurlijk elke DAB + tuner langsgaan, maar er zijn makkelijkere manieren om een geschikte aankoop te verrichten. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de handige filteropties aan de linkerkant van onze pagina. Wil je bijvoorbeeld graag dat jouw DAB tuner beschikt over een USB stick optie? Of wil je jouw DAB radio bedienen via Bluetooth? Je kunt dit allemaal aangeven. Naast de afspeelmogelijkheden is het ook mogelijk om te filteren op het merk en de kleur.

Meer weten over een DAB radio?

Wij vinden het belangrijk dat je voor een lange tijd plezier beleeft van jouw nieuwe DAB radio. Daarom vind je bij ons enkel apparaten die gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Klinkt goed? Dat is ook wat je denkt als je jouw nieuwe DAB radio hoort! Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je verder met de zoektocht naar een DAB radio die helemaal bij jou past.

Chatten