Monitor armen

Met een monitor arm zorg je ervoor dat je scherm of schermen als het ware boven je bureau zweven waardoor je een ergonomische werkplek creëert. Daarnaast heb je meer ruimte op je bureau en geeft het een georganiseerd aanzicht. In ons assortiment kan je terecht voor diverse monitor armen in verschillende uitvoeringen. Ben je dus op zoek naar een monitorarm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

Monitor arm voor 1 of 2 schermen

Op veel werkplekken wordt gebruik gemaakt van 2 schermen. Door met 2 schermen te werken houd je tijdens je werkzaamheden gemakkelijker het overzicht. Om deze reden kan je naast een monitorarm voor 1 scherm ook kiezen voor een monitor arm voor 2 schermen. De armen zijn altijd gemakkelijk in hoogte verstelbaar waardoor je zelf bepaald op welke hoogte de schermen gepositioneerd moeten worden. Je kan op onze website gemakkelijk filteren op een enkele of dubbele monitorarm waardoor je alleen producten ziet die overeenkomen met je wensen.

In hoogte verstelbaar

Het creëren van een ergonomische werkplek is ontzettend belangrijk. Hiermee verklein je namelijk de kans op lichamelijke klachten en verhoog je jouw productiviteit. Al onze monitorarmen zijn in hoogte verstelbaar. Het is wel belangrijk om te weten dat je dit op twee verschillende manieren kan doen.

Er zijn namelijk monitorarmen waarbij je de positie kan bepalen door middel van een gasveer, maar er zijn ook armen waarbij je de positie dient te bepalen door de arm op een bepaalde positie vast te draaien. Zoals je begrijpt is de eerste optie een stuk aangenamer. Verwacht je niet vaak te wisselen van schermpositie? Dan kan je prima uit de voeten met de tweede optie, waardoor het aankoopbedrag lager zal liggen. Zelf adviseren we je altijd aan om te kiezen voor een arm met gasveer omdat je dan pas ervaart hoe gemakkelijk dit daadwerkelijk is.

Monitorarm met gasveer

Het grote voordeel van een monitorarm met gasveer is dat je zeer flexibel de positie van je schermen kan bepalen. Je hoeft alleen maar je scherm vast te pakken en naar de gewenste positie te verplaatsen. Door de gasveer wordt de nieuwe positie direct vastgezet en hoef je deze dus niets meer aan te draaien. Verander je regelmatig de positie van je scherm? Dan adviseren we je om te kiezen voor een monitorarm met gasveer. Deze armen zijn verkrijgbaar voor 1 en voor 2 schermen.

Monitorbeugel voor bureau

Bij het creëren of verbeteren van je (thuis) werkplek wil je natuurlijk zo min mogelijk veranderen.
Koop je een monitorbeugel van Audizio? Dan hoef je alleen maar de armen vast te zetten met een bureauschroef. Je draait de onderzijde net zo ver aan tot de schroef goed vast zit. Hierdoor kan je de monitorarm gemakkelijk verwijderen als je een nieuw bureau hebt gekocht of gaat verhuizen naar een andere werkplek.

Draaibare en kantelbaar

Naast dat je de hoogte kan bepalen, kan je ook bepalen of je scherm horizontaal of verticaal gepositioneerd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als je lange tekstdocumenten wilt lezen. Daarnaast wordt deze opzet veelal gebruikt door gamers.

Wat is een ergonomische werkplek?

Heel ons leven hebben we te maken met ergonomie. Dit heeft niet alleen te maken met een goede werkplek en werkhouding maar ook met een product of de ruimte om je heen. Een monitor steun speelt voornamelijk in op een gezonde werkhouding waarbij je recht op kan zitten en recht naar je scherm kunt kijken. Dit laatste bepaal je met je monitorsteun, welke vrij in hoogte verstelbaar is. Je hebt dus geen boeken meer nodig om de hoogte van je scherm te bepalen.

Wat kost een monitorarm?

Zoals bij veel producten is er een uitgebreide keus uit verschillende merken. Het is daarom belangrijk om te weten dat er een aantal aspecten zijn die de prijs van een monitorarm bepalen. Een van de belangrijkste punten die de prijs van een monitorarm bepaalt is de gasveer. Daarnaast speelt het gebruikte materiaal en het aantal te bevestigen schermen mee. Tenslotte zul je monitorarmen tegenkomen van de bekende merken waarbij je grotendeels ook voor de merknaam betaalt.

Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de specificaties van een artikel en deze vergelijkt met de gevestigde merken. Zie je weinig verschillen? Dan adviseren we je om te kiezen voor een goedkopere monitorarm waardoor je de door jou te besteden thuiswerkvergoeding kunt gebruiken voor een goed bureau of voor een nieuwe bureaustoel.

Wat zijn VESA-maten?

Omdat er een groot aantal monitorfabrikanten zijn is er een standaardmaat afgesproken tussen de verschillende fabrikanten. Hierdoor weet je aan de hand van de VESA-maat welke monitorarm geschikt is voor jouw schermen De VESA-maat is namelijk niet meer dan een internationaal overeengekomen afstand tussen de bevestigingspunten achter op je scherm. Dit geldt zowel voor monitoren als voor tv’s. Door je VESA-maat op te meten weet je dus precies welke monitorbeugel geschikt is voor je schermen. De VESA-maten van jouw scherm staan overigens ook altijd in de handleiding van je monitor.

Monitor arm kopen

Heb je een geschikte monitorarm gevonden? Bestel dan vandaag nog je monitorarm voor 1 of 2 schermen en geniet morgen al van een ergonomische werkplek. Heb je toch nog een vraag over een product? Of weet je niet zo goed hoe je de armen nou moet bevestigen? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Ze helpen je graag verder met het kiezen van de perfecte steun.
Heb je een bestelling geplaatst? Dan heb je 30 dagen de tijd om te kijken of je bestelling aansluit op je wensen. Is dit niet het geval? Dan kan je jouw bestelling kosteloos ruilen of retourneren. Daarnaast heb je een garantie van maar liefst 2 jaar.

Chatten