Podium & Truss

Podium & Truss, voor vrijwel elk evenementenorganisatie, horecagelegenheid of beurs zijn deze productgroepen onmisbaar. Podium en truss worden regelmatig gecombineerd tot één installatie waardoor deze productgroepen bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zoals je van ons gewend bent zijn we gespecialiseerd in alles wat met licht & geluid te maken heeft. Ben je dus op zoek naar een compleet podium of een complete truss? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten.

Meer

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een podium of een complete truss bestel je niet even gemakkelijk via internet. Je moet namelijk over een groot aantal zaken nagedacht hebben voor je klaar bent om te bestellen. Wil je een podium bijvoorbeeld buiten kunnen gebruiken en moet er dus een antislip laag op? En hoe zorg je ervoor dat het podium veilig te gebruiken is? Op al je vragen hebben we het juiste antwoord!

Op maat gemaakt podium

Ben je op zoek naar een nieuw podium, een truss of een combinatie en start je bij ons een vrijblijvend offertetraject? Dan krijg je een productspecialist toegewezen! Deze specialist is jouw persoonlijke aanspreekpunt tijdens het volledige traject. Hierdoor kan je met al je vragen bij 1 persoon terecht waardoor je snel antwoord krijg op je vragen en je wensen altijd bekend zijn. Deze productspecialist weet alles op het gebied van podiums en truss waardoor we jouw wensen op de juiste manier vertalen naar een passende en vrijblijvende offerte. Wat kunnen we voor je doen: 

Compleet podium kopen?

Podiums worden in vele situaties gebruikt en bij MaxiAxi hebben we podiums geleverd aan onder andere cafés en discotheken, festivals, sportverenigingen, scholen, grote (en de kleinere) muziekevenementen en het MKB. Hierdoor zijn we bekend met allerlei richtlijnen en weten we precies waar je aan moet denken, zelfs als je er zelf nog niet aan hebt gedacht.

Bij MaxiAxi begrijpen we goed dat wanneer je een podium nodig hebt het gemakkelijk zou zijn als je alles in een keer kan bestellen. Daarom hebben wij een aantal complete podiumsets samengesteld. Er zijn podiumsets samengesteld van verschillende afmetingen om ervoor te zorgen dat er voor veel situaties geschikte complete podiumsets zijn.

Heb je een ander formaat nodig? Geen probleem! Je kan altijd contact opnemen met onze productspecialisten.

Complete truss sets kopen?

Truss is het aluminium raamwerk dat in de audiovisuele branche gebruikt wordt om speakers, verlichting of decoratie aan op te hangen. Truss wordt onder andere gebruikt om beursstands mee te bouwen maar je kan ook denken aan de entree van een festival of evenement of de overkapping van een podium. Voor deze doeleinden hebben wij een aantal complete sets samengesteld. Met onze complete truss sets ben je volledig voorzien van alles wat je nodig hebt om bijvoorbeeld je beursstand te bouwen.

Indien er maatwerk nodig is kunnen we bij MaxiAxi ook truss op maat aanbieden. Je komt dan in contact met een van onze productspecialisten. Vervolgens wordt er in kaart gebracht welke trussdelen je precies nodig hebt en wordt er een offerte op maat voor je gemaakt.

Truss- en Podiumdelen

Naast dat wij complete truss sets en complete podium sets verkopen is er ook een breed assortiment aan los verkrijgbare podium onderdelen en truss onderdelen. Hierdoor kan je jouw podium of truss installatie altijd nog uitbreiden. Met ons uitgebreide assortiment heb je de mogelijkheid zelf de verschillende delen bij elkaar te zoeken. Je kan onder andere bij ons terecht voor:

● Podiumpoten
● Podiumrokken
● Podiumtrappen
● Truss koppelstukken
● Truss baseplates

Kom met ons in contact!

We hopen dat we je een goed beeld hebben kunnen geven van wat wij jou kunnen bieden. Heb je vragen? Of wil je graag vrijblijvend een offertetraject met ons starten? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van het perfecte podium, de perfecte truss of natuurlijk een combinatie van beide.

 

Chatten