Complete licht sets

Ben je op zoek naar een complete lichtset? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een groot aantal complete lichtsets waarvan de lichteffecten en bijvoorbeeld effectmachines naadloos op elkaar aansluiten. Sluit je lichteffecten aan en geniet van een geweldige lichtshow. Bestel vandaag een complete lichtset en ontvang ‘m morgen al in huis!

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 100

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 100

Van hoog naar laag sorteren
Veelgestelde vragen over Complete licht sets
❓ Wat is een complete lichtset?

Een complete lichtset bundelt verschillende soorten lichteffecten in één set. Dit omvat lichteffecten zoals stroboscopen en discolampen en soms aanvullende effecten zoals rookmachines. De sets zijn zodanig samengesteld dat ze eenvoudig te installeren en te bedienen zijn, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginners als professionals. Met plug-and-play en diverse bedieningsopties, zoals een afstandsbediening en DMX, kunnen gebruikers de verlichting met gemak afstemmen op de sfeer van het feest.

🔎 Wat is het verschil tussen een discolamp en complete lichtset?

Een discolamp is een enkelvoudig lichteffect en daarom over het algemeen ideaal voor kleine ruimtes. Complete lichtsets daarentegen bevatten diverse lichteffecten zoals discolampen en lasers en zijn vaak ook voorzien van een effectmachine, geschikt voor zowel grotere als kleinere feesten.

🔧 Waarvoor gebruik je een complete lichtset?

Complete lichtsets zijn voor vele toepassingen te gebruiken. Denk aan een drive in show als DJ of een lichtset voor in een café of voor thuisgebruik. Voor elke situatie is er wel een complete lichtset samengesteld die de klus kan klaren.

💸 Wat kost een lichtset?

De kosten van een complete lichtset verschillen per model en zijn afhankelijk van diverse aspecten, waaronder de functies en soorten lichteffecten. Sets met meerdere krachtige lichteffecten, superieure bouwkwaliteit en een breed scala aan functies zijn doorgaans prijziger dan sets die beperkt zijn tot één type lichteffect.

Wat mag je verwachten in een lichtset?

Complete lichtsets zijn een ideale oplossing voor feesten. Deze lichtsets bevatten alles wat je nodig hebt om een spectaculaire lichtshow te creëren. Bij MaxiAxi.com stellen de beste sets op het gebied van lichteffecten samen. Tijdens deze zoektocht kijken we natuurlijk of er producten zijn die elkaar aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan een laser met een rookmachine. Door de rook zie je bijvoorbeeld de laserstralen van de laser, wat een ontzettend gaaf effect creëert.

Voordelen van een complete lichtset

Een complete lichtset levert tal van voordelen op. Het is perfect voor iedereen die behoefte heeft aan een complete set waarmee je razendsnel een mooie lichtshow kan creëren. Hieronder zetten we alle voordelen van een complete lichtset op een rij:

  • Samengesteld door experts: De onderdelen binnen de complete lichtset zijn vooraf op elkaar afgestemd, wat betekent dat je niet hoeft te worstelen met technische specificaties of compatibiliteitsproblemen tussen verschillende lichteffecten.
  • Eenvoudig uit te breiden: Veel lichtsets bieden de mogelijkheid om in de toekomst eenvoudig extra verlichting of effectmachines toe te voegen, waardoor gebruikers de set naar hun hand kunnen zetten.
  • Veelzijdig in te zetten: Onze complete lichtsets zijn geschikt voor uiteenlopende feesten, of het nu gaat om een feest, bruiloft, DJ-set of bedrijfsevenement. Er is voor iedere gelegenheid wel een geschikte set te vinden.

Waar moet je op letten?

Onze productspecialisten kijken niet alleen naar de beste sets, maar ze kijken ook naar diverse gebruikers. Zoek je bijvoorbeeld een leuke set voor op een verjaardag? Dan zorgen we dat de sets betaalbaar en makkelijk aan te sluiten zijn. Ben je een liefhebber of zelfs een professional? Dan kun je bij ons terecht voor een groot aantal complete lichtsets waar je echt een gave lichtshow mee kan geven. Hieronder vind je een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten bij het kopen van een complete lichtset.

  • Toepassing: Bepaal altijd vooraf voor welke toepassing de lichtset gebruikt gaat worden. De keuze voor een complete lichtset kan variëren. Voor liveoptredens of DJ-shows worden over het algemeen andere lichteffecten gebruikt dan voor verjaardagsfeestjes of theaterproducties.
  • Grootte van de ruimte: Uiteraard speelt de grootte van de locatie, waar je van plan bent de lichtset te gebruiken, ook een cruciale rol. Voor grotere ruimtes zijn krachtigere of meerdere lichteffecten nodig om het gewenste effect te creëren.
  • Installatiegemak: Overweeg hoe gemakkelijk de lichtset is op te zetten. Complete lichtsets die eenvoudig op te zetten zijn, besparen je veel tijd en moeite. Dit is vooral het overwegen waard als je vaak van locatie verandert.
  • Soorten lichteffecten: Kijk naar de verscheidenheid aan lichteffecten die de set biedt, zoals Jelly Balls, stroboscopen, lasers of parren. Zorg ervoor dat de effecten passen bij het feest dat je organiseert.
  • Besturingsmogelijkheden: Bekijk de mogelijkheden voor het besturen van je apparatuur. De mogelijkheid om de lichten te bedienen via DMX of een afstandsbediening kan invloed hebben op hoe flexibel je lichtshow is.

Op maat gemaakte lichtset

Heb je door onze sets heen gekeken, maar heb je de perfecte lichtset nog niet gevonden? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het vinden van een complete lichtset, geschikt voor jouw locatie. Ook als je specifieke wensen hebt of op zoek bent naar iets unieks, kunnen we een speciale lichtset voor je samenstellen die perfect bij de sfeer en de omvang van jouw locatie past. Uiteraard kijken we ook naar andere zaken die ervoor zorgen dat een lichtset wel of niet afdoende is.

Complete lichtsets kopen?

Zoek je naar een lichtset, maar vind je het lastig om te bepalen welke set het beste bij jou past? Door met ons te bellen, appen of te mailen ontvang je advies dat je helpt om sneller en gemakkelijker de juiste beslissing te nemen. Heb je de perfecte lichtset gevonden? Plaats dan je bestelling en ontvang de door jou gekozen lichtset morgen al in huis.

Chatten