Complete licht sets

Ben je op zoek naar een complete lichtset? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoals je van ons gewend bent proberen we het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we een groot aantal kant en klare sets aangemaakt waarvan de lichteffecten en bijvoorbeeld effectmachines naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor hoef je alleen maar je bestelling uit te pakken en aan te sluiten, handig toch?

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 85

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 85

Van hoog naar laag sorteren

Wat mag je verwachten?

Dagelijks zijn we op zoek naar de beste licht- en geluidsartikelen. Tijdens deze zoektocht kijken we natuurlijk naar de kwaliteit maar ook zeker of er producten zijn die elkaar aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan een laser met een rookmachine. Door de rook zie je de laserstralen, wat een ontzettend gaaf effect creëert. Op deze pagina kan je daarom terecht voor een groot aantal combinaties. Naast lichteffecten en rookmachines kan je bijvoorbeeld ook denken aan een rookmachine met extra rookvloeistof. Koop je een set? Dan bieden we je altijd een set korting waardoor je ook nog eens goedkoper uit bent.

Waar letten we op?

Onze productspecialist Rob is een echte liefhebber van licht & geluid. Hij is daarom verantwoordelijk voor het samenstellen van de mooiste sets. Hierbij kijken we ook naar het niveau van diverse gebruikers. Zoek je dus een leuke set voor op een verjaardag? Dan zorgen wij dat de sets betaalbaar en makkelijk aan te sluiten zijn. Ben je net als Rob een liefhebber of zelfs een professional? Dan kan je bij ons terecht voor een groot aantal professionele lichtsets waar je echt een gave lichtshow mee kan geven.

Op maat gemaakt

Heb je door onze set heen gekeken maar heb je de perfecte set nog niet gevonden? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte set. Hebben wij nog geen set samengesteld die voldoet aan je wensen? Geen probleem! Dan maken we speciaal voor jou een op maat gemaakte aanbieding.

Type lichteffect

Bij MaxiAxi.com kan je terecht voor alles wat met licht en geluid te maken heeft. Hierdoor is de keuze enorm. In ons assortiment kan je terecht voor diverse soorten lichteffecten zoals stroboscopen, jellyballs, partybars en movingheads van verschillende bekend merken.

Alle voordelen van een complete lichtset op een rij op een rij:

  • Alle artikelen in de door jou gekozen set passen bij elkaar.
  • Je krijgt een speciale aanbieding waardoor je nog goedkoper uit bent.
  • Voor iedere gelegenheid is een set beschikbaar.
  • We makken zelfs speciale sets voor bijvoorbeeld Halloween en kerst

Complete lichtsets kopen

Heb je de perfecte lichtset gevonden? Plaats dan je bestelling en ontvang de door jou gekozen lichtset morgen al in huis. Heb je toch nog vragen over een set? Of wil je graag een op maat gemaakt voorstel ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Ze helpen je graag!

Chatten