SkyTronic

Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

SkyTronic, een zeer compleet aanbod voor in huis

HiFi luidsprekers, stereo versterkers en surround versterkers & karaoke is een greep uit het productaanbod van SkyTronic. Naast deze apparatuur is SkyTronic zeer bekend met de plug-and-play beveiligingsets die voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Als laatste heeft SkyTronic enkele leuke gadgets zoals megafoons, voedingen, metaaldetectoren en multimeters.

 

Goed geluid voor een goede prijs

Voor iedereen die thuis graag wil genieten van een goed stuk muziek maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen is SkyTronic een perfecte keuze. Met een ruim aanbod aan HiFi luidsprekers heeft SkyTronic de weg naar menig huiskamer in binnen- en buitenland gevonden. Door enorme hoeveelheden in te kopen weten ze met een zeer aantrekkelijke prijs bijzonder hoogwaardige apparatuur te leveren. De hoogwaardige luidsprekers zijn hier een perfect voorbeeld van. Vele klanten luisteren dagelijks met veel plezier naar de muziek die wordt weergegeven door hun SkyTronic HiFi luidsprekers. Uiteraard mag bij een goede luidspreker de versterker niet ontbreken en ook daaraan is gedacht. Met een breed programma van verschillende HiFi versterkers (zowel stereo als surround) zit er voor iedereen wel een geschikte versterker bij. Uiteraard gaan deze versterkers ook met de tijd mee zodat ontwikkelingen als USB mp3 spelers niet vreemd zijn. Als u op zoek bent naar een betaalbare muzikale oplossing voor in uw huis dan moet u zeker eens de HiFi apparatuur van SkyTronic bekijken.

 

Het "huismerk" voor iedereen

Naast de HiFi apparatuur levert het merk verschillende vormen van beveiligingssets waarin ook de meest nieuwe technieken worden gebruikt. Camera's met nachtzicht en een bijbehorende hard disk recorder die vanaf elke PC of smartphone benaderd kan worden is een van de vele opties van deze setjes. Zo kunt u, waar u ook bent, altijd zien wat er thuis gebeurd. Omdat deze setjes eenvoudig zijn aan te sluiten en ook zeer aantrekkelijk geprijsd zijn is camerabeveiliging nu voor iedereen toegankelijk.

 

Metaaldetector, multimeters, megafoons

Als laatste heeft SkyTronic een aantal leuke gadgets in het assortiment welke jong en oud zullen bekoren. Denk hierbij aan een metaaldetector die zorgt voor een spannende ervaring op bijvoorbeeld het strand. Daarnaast zijn de megafoons van SkyTronic een veel gebruikt product bij evenementen en protesten waarbij een spreker zich goed hoorbaar moet kunnen maken. En voor de hobbyist heeft SkyTronic een aantal voedingen en een multimeter in het programma zodat uiteindelijk iedereen wel iets van SkyTronic thuis kan gebruiken.

 

SkyTronic, de beste keuze

Het is daarom niet voor niets dat SkyTronic hét merk is voor alles wat u thuis gebruikt.

Chatten