Vonyx speakers

Met de speakers van Vonyx ben je voorzien van een kwalitatief goed geluid tegen een zeer scherpe prijs. In ons assortiment kan je terecht voor een uitgebreid aantal verschillende soorten Vonyx speakers. Natuurlijk leggen we bij iedere speaker uit wat de voor- en nadelen zijn zodat je voldoende informatie hebt om een keuze te maken.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 159

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 159

Van laag naar hoog sorteren

Welke kies je?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welk type speaker je zoekt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een passieve speaker van Vonyx omdat je deze wilt aansluiten op je versterker of ga je toch voor een plug en play actieve speaker van Vonyx die je alleen maar hoeft aan te sluiten op de netstroom. De keus is aan jou want Vonyx biedt het allemaal! Daarnaast kan je ook nog kiezen voor diverse mobiele speakers van Vonyx. Dit type speakers beschikt over een ingebouwde accu en versterker waardoor je ze overal mee naar toe neemt. Je kunt dus feesten waar je maar wilt want een stopcontact is niet nodig.

Speel je favoriete muziek af

Net als bij MaxiAxi.com staan ze ook bij Vonyx nooit stil. Daarom zijn de van Vonyx altijd uitgerust met de nieuwste technieken zoals Bluetooth. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je smartphone verbinden met een actieve- of mobiele speaker. Je hoeft dan alleen nog maar je favoriete playlist te kiezen and the floor is yours

Waar is dat feestje?

We hebben het natuurlijk veel over feestjes, dat komt omdat we wel van een feestje houden. De luidsprekers van Vonyx lenen zich echter voor veel meer gelegenheden. Hierbij kan je denken aan het geven van een presentatie of een sportles in de buitenlucht.

Ben je wel toe aan een feestje? Dan kan je bij Vonyx kiezen voor diverse speakers met ingebouwd lichteffect. Deze lichteffecten zijn muziek gestuurd waardoor de lichteffecten reageren op de muziek. Hoe gaaf is dat?

Vonyx luidsprekers kopen

Ben je op zoek naar een goede speaker (enkelvoud) tegen een zeer scherpe prijs? Dan is Vonyx zeker een merk wat je in overweging moet nemen. Heb je vragen over de speakers van Vonyx? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten.

Chatten