SkyTec

Ben je op zoek naar kwalitatief goede geluidsapparatuur die toch betaalbaar is? Wij kunnen het merk SkyTec van harte aanbevelen. SkyTec heeft een enorm ruim assortiment speakers, zowel skytec actieve speakers als Skytec passieve speakers, versterkers, mixers, en (draadloze) microfoons. SkyTec staat garant voor betaalbare kwaliteit en heeft hierin een naam hoog te houden!

Meer

SkyTec heeft voor elke gelegenheid de juiste apparatuur

SkyTec het merk voor de DJ, de (voetbal)kantine, feestzaal of een andere plek waar geluid een groot gedeelte van de sfeer bepaalt. Ook voor mobiele oplossingen, waarbij geen stroom voorhanden is, heeft SkyTec meerdere geluidsets op accu zodat je altijd en overal van je muziek kan genieten of je presentatie kan geven. En omdat SkyTec alles in eigen beheer inkoopt ben je er zeker van dat je voor de laagste prijs de hoogste kwaliteit krijgt.

De beste DJ apparatuur komt van SkyTec

SkyTec is het meest bekend geworden met DJ apparatuur. SkyTec heeft een uitgebreid assortiment geluidsapparatuur, variërend in verschillende prijsklassen. SkyTec biedt een groot assortiment aan versterkers, mixers, passieve speakers (met externe versterker) en actieve speakers (met ingebouwde versterker). Sommige van deze speakers zijn voorzien van flitsende LED verlichting om daarmee de discosfeer alvast op gang te brengen. Daarnaast heeft SkyTec versterkers, mixers en speakers uitgerust met een ingebouwde mp3 speler.

Gebruik SkyTec voor een nog betere presentatie

SkyTec heeft een ruime keuze geluidsapparatuur. Denk hierbij vooral aan de mobiele geluidsinstallaties die voor het gemak meestal zijn voorzien van wieltjes en een handvat en op een accu werken. Deze geluidsetjes zijn daardoor ideaal voor het geven van workshops of andere presentaties, zelfs als er geen stroom voorhanden is. Voor de volledigheid heeft SkyTec deze setjes vaak al voorzien van een ingebouwde mp3 speler en een (draadloze) microfoon.

Meteen aan het werk met SkyTec apparatuur

Alle SkyTec apparatuur is na aanschaf direct klaar voor gebruik, ideaal! En zoals we van SkyTec mogen verwachten heb je met deze apparatuur de garantie dat je het beste in huis haalt voor de laagste prijs. Dus mocht je op zoek zijn naar een super vette disco set voor het draaien van feestjes of een handige oplossing voor mobiel geluid, SkyTec heeft het!

Chatten