Garantie

MaxiAxi geeft 2 jaar volledige garantie op alle producten. Daarnaast geldt uiteraard de wettelijke garantie (Dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten). Vanzelfsprekend heb je naast onze garantie altijd recht op de wettelijke garantie.

De factuur die je na het plaatsen van je bestelling via e-mail van ons ontvangt is ook je garantiebewijs. Bewaar deze dus goed. Ben je de factuur kwijt? Als je een account hebt kun je je factuur daar terugvinden en anders kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Is je product defect? We lossen het graag voor je op!

Uiteraard zijn er ook een aantal garantievoorwaarden. In de onderstaande gevallen willen we ons uiterste best doen om je probleem op te lossen maar valt dit in de meeste gevallen niet onder garantie:

  • Defecten of schade door onoordeelkundig gebruik, denk hierbij aan een opgeblazen speaker, verkeerd aansluiten etc.
  • Normale slijtage door gebruik.
  • Schade of defecten door blikseminslag en electromagnetische inductie als gevolg van bliksem.
  • Vocht-, water- en brandschade.
  • Defecten door ongeautoriseerde modificaties en reparaties van derden.
  • Op verbruiksartikelen zoals batterijen, accu's, lampen en aandrijfriemen zit geen garantie als er sprake is van een defect door veelvuldig gebruik. Fabricagefouten op verbruiksartikelen vallen natuurlijk wel onder garantie.

Defect aanmelden
Als je je defecte product bij ons meldt is het handig om je bestelnummer daarbij te vermelden. Op die manier kunnen we je zo snel mogelijk helpen. Om een defect aan te melden kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Er kunnen eventueel onderzoekskosten worden gerekend voor producten waaraan onze technische dienst geen defect kan ontdekken.

Chatten