MaxiAxi Blog

 • Welke subwoofer heb ik nodig? Advies van onze experts

  Posted on 10 september 2019 door Maarten

  Een subwoofer is een nogal onderschat onderdeel van je geluidsinstallatie. Dat merken we regelmatig in ons contact met klanten. Eigenlijk kun je met een subwoofer je complete geluidsinstallatie naar een hoger niveau tillen. Hoog tijd dus om je hier meer over te vertellen.

  Lees verder Lees verder

 • Heb ik mijn speaker opgeblazen?

  Posted on 16 juli 2019 door Maarten

  Heb ik mijn speaker opgeblazen? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Hoog tijd dat onze productexpert Rob hier wat meer uitleg over geeft.

  Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend vervelend dat jij problemen hebt met je speaker. We gaan er tenslotte vanuit dat je deze blog pas leest op het moment dat je een probleem hebt. Lees verder Lees verder

 • Welke mobiele geluidsinstallatie heb ik nodig?

  Posted on 26 juni 2019 door Maarten

  Het kan ondertussen niemand meer ontgaan zijn, het is officieel zomer :) Het is dus tijd om naar buiten te gaan en optimaal te genieten van de zon, de zwoele zomeravonden en jouw playlist vol met zomerse muziek. Maar.. Welke mobiele geluidsinstallatie heb je nou nodig om jouw zomer onvergetelijk te maken? In deze blog vertellen wij jou alles wat je moet weten om je zomer compleet te maken.

  Lees verder Lees verder

 • Een podium aanschaffen. Waar moet ik op letten?

  Posted on 9 april 2019 door Rob

  Wij kregen de afgelopen jaren regelmatig de vraag van klanten of we ze ook aan een podium konden helpen. Helaas moesten we altijd 'nee' zeggen maar ondertussen zijn onze productspecialisten op zoek gegaan naar een geschikt podiumsysteem en... We hebben 'm gevonden! :)

  Lees verder Lees verder

 • Wat heb je nodig voor je examenfeest?

  Posted on 15 mei 2018 door Maarten

  De examens zijn net begonnen maar natuurlijk kijken wij van MaxiAxi ook alvast vooruit naar de examenfeesten die er achteraan komen :)
  Omdat er bij het organiseren van een goed feest nogal wat nodig is denken wij graag met je mee.

  Lees verder Lees verder

 • Alles over Lasers. Wat zijn de verschillen?

  Posted on 29 maart 2017 door Rob

  Beste laser lezer,

  Lasers zijn er in vele soorten en maten en bij MaxiAxi hebben we een behoorlijk assortiment aan lasers in elke prijsklasse. Om je een beetje op weg te helpen met alle lasers schrijven we deze blog zodat je weet wat de verschillen zijn, waar je bij aankoop op moet letten en wat de ene laser nou duurder maakt dan de andere.

  Lees verder Lees verder

 • 2.1 of 5.1 speakers, wat betekent dit eigenlijk?

  Posted on 7 maart 2017 door Rob

  Wij krijgen bij MaxiAxi nog wel eens de vraag wat nou precies 2.1 of 5.1 betekent bij geluidsinstallaties of home cinema systemen. Gelukkig is dit erg eenvoudig uit te leggen.

  Lees verder Lees verder

 • Karaoke, wat heb ik daarvoor nodig?

  Posted on 21 februari 2017 door Maarten

  Aan je vrienden laten horen hoe goed je kunt zingen of gewoon met een drankje op lekker meezingen? Karaoke is een van de bekendste manieren van vermaak op feestjes en wordt wereldwijd door vele mensen gedaan. Gezelligheid gegarandeerd!
  Lees verder Lees verder

 • Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

  Posted on 24 augustus 2016 door Maarten

  Wij krijgen regelmatig vragen over draadloze microfoons en we merken dat mensen graag advies willen bij het kiezen van een draadloze microfoonset. Tijd dus voor een uitgebreide blogpost met uitleg! :)
  Lees verder Lees verder

 • Muziek produceren; Rutger gaat aan de studie, doe jij mee?

  Posted on 14 april 2015 door Rutger

  21 april is het zover. Dan start ik met een studie muziek produceren, Doe jij met me mee? Dan ontvang je na de uitreiking van je certificaat een cadeaubon. En de cursus? Die is gratis! MOOC is een massive open online course. Een cursus die volledig online wordt gegeven. In dit geval leren we in 6 weken muziek produceren. De cursus wordt gegeven door Loudon Stearns van Berklee College of Music, niet de eerste de beste dus!
  Lees verder Lees verder

Artikelen 1 tot 18 van 18 in totaal