Complete DJ sets

Met een DJ set zet je de eerste stap naar een internationale carrière als DJ. Alle DJ sets zijn samengesteld door onze productspecialisten. Je weet dus zeker dat je bij het bestellen van een DJ set alles in huis hebt gehaald om te kunnen beginnen.

Filteren

Producten 1-8 van 35

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-8 van 35

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Complete DJ sets
Het maximale uit je installatie halen?

De term DJ set kan natuurlijk op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Bij MaxiAxi is een DJ set een compleet samengestelde set voor een (beginnende) DJ. Bij de aanschaf van een DJ set weet je zeker dat de samengestelde producten goed op elkaar aansluiten zodat je direct aan de slag kan als DJ.

Welke DJ set kopen?

Het assortiment DJ sets loopt erg uiteen. Zorg tijdens het maken van je keuze dat je goed bedenkt wat je wensen precies zijn. De gevorderde DJ heeft vanzelfsprekend andere wensen dan de beginner, voor vrijwel elke DJ is er wel een set samengesteld die aansluit op deze verschillende wensen.

Hoeveel kost een DJ set?

Evenals het uiteenlopende assortiment lopen de prijzen van DJ sets ook erg uiteen. Setjes voor beginners zijn vaak relatief goedkoop. Hoe groter en professioneler de DJ set wordt hoe duurder deze vaak ook wordt.

Wat is een goede DJ set voor beginners?

Indien je in combinatie met een laptop of PC wil leren draaien zijn de setjes met de DJ controllers van Hercules erg goed. Wil je liever een set met een echt mengpaneel? Dan raden we je aan eerst goed na te gaan welke apparaten je precies op je DJ mixer aan wil sluiten alvorens je een definitieve keuze maakt.

Wat is een DJ set?

We begrijpen dat er wat verwarring kan ontstaan bij de benaming DJ set. In ons assortiment is een DJ set een compleet samengestelde set die je direct na het uitpakken kan gaan gebruiken. Omdat onze productspecialisten de sets zelf samen hebben gesteld weet je dus zeker dat de artikelen allemaal naadloos op elkaar aansluiten. Je hoeft dus zelf niet meer uit te zoeken welke apparatuur je nodig hebt om te starten.

Welke DJ set heb ik nodig?

Het is ontzettend belangrijk dat je goed kijkt naar welke set het beste op je wensen aansluit. Ben je een beginnende DJ en wil je graag spelenderwijs leren draaien? Dan is een DJ set voor beginners vaak de beste keus! Draai je al regelmatig op feestjes en ben je het huren van een installatie zat? Of is je set simpelweg toe aan vervanging? Dan hebben wij ook professionele DJ sets die geschikt zijn voor feesten en partijen van formaat.

Waar kom je onze DJ sets tegen?

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat de internationale top DJ’s geen gebruik maken van onze complete DJ’s sets. Zij gebruiken sets van de bekende merken zoals Pioneer die duizenden euro’s kosten. Omdat wij staan voor Betaalbaar licht & geluid zal je onze sets voornamelijk zien bij:

  • Cafés, clubs en discotheken
  • DJ’s met een drive-in-show
  • (Sport) verenigingen en scholen

Daarnaast zijn onze sets natuurlijk ook geschikt om thuis te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een huisfeestje of je eigen slaapkamer! Met onze sets leer jij binnen korte tijd de kneepjes van het vak. Wil je graag wat tips & trics? Dan kan je op Youtube ontzettend veel videomateriaal vinden.

Wat zit er precies in een DJ set?

Iedere set is anders. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een complete DJ set inclusief verlichting, mixer, speakerset, speakerstatieven en een mengpaneel. Met zo’n professionele DJ set ben jij natuurlijk de baas over de dansvloer! Wil je vooral veel gaan oefenen op je slaapkamer? Dan hebben we ook DJ sets voor beginners, hier zijn de speakers bijvoorbeeld wat minder krachtig waardoor je minder geluidsoverlast veroorzaakt. Wil je het helemaal professioneel aanpakken? Dan raden wij je aan een complete DJ set met DJ koptelefoon te kiezen. Hierdoor hoor jij je nieuwe creaties perfect en heeft je omgeving geen last van je muziek.

DJ set kopen

Ben jij op zoek naar een leuke set om te beginnen? Of wil je graag ieder feest totaal op z’n kop zetten? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. We hopen dat we al je vragen met bovenstaande

Chatten