Karaoke microfoons

Is het tijd voor een onvergetelijke avond met vrienden? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor kinderen? Dan is een karaoke microfoon zeker een goed idee! Kies uit een groot aantal verschillende microfoons met bluetooth, echo en zelfs lichteffecten. 
Filteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Karaoke microfoons
❔Hoe werkt een karaoke microfoon?

Karaoke microfoon is een verzamelnaam voor meerdere soorten microfoons die geschikt zijn voor karaoke en thuisgebruik. De exacte werking verschilt daarmee ook per microfoon. Zo zijn er bijvoorbeeld karaoke microfoons die met een kabel verbonden worden met een versterker maar zijn er ook karaoke microfoons met een ingebouwde speaker.

❓Hoe werkt een karaoke microfoon

In sommige gevallen is een karaokemicrofoon draadloos. Zo zijn er karaoke microfoons met een ingebouwde speaker en karaoke microfoons die met een zender en ontvanger werken. Let echter wel op dat niet alle karaoke microfoons draadloos zijn of naadloos met een karaokeset te verbinden zijn.

🕵 Hoe werkt een stermvervormer

Een stemvervormer zorgt ervoor dat je jouw stemgeluid vervormd door speakers hoort. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een veel lager stemgeluid of juist een hoog geluid. Afhankelijk van de stemvervormer zijn er natuurlijk ook nog meer leuke effecten mogelijk.

✅Hoe sluit ik een karaoke microfoon aan

Hoe je een karaokemicrofoon aansluit is erg afhankelijk van het soort karaoke microfoon. Bekabelde microfoons sluit je doorgaans aan op een microfoonaansluiting van een versterker of actieve speaker. Wanneer je over een microfoon en ontvanger beschikt zal je de ontvanger op een versterker of actieve speaker aan moeten sluiten.

 

Wat is een karaoke microfoon?

Bij een karaoke microfoon ligt de nadruk op zingen, karaoke microfoons zijn dus niet geschikt om te gebruiken voor professioneel gebruik zoals muziek opnemen in een studio of voor de grotere optredens. Je kunt dus stellen dat karaok microfoons veelal binnenshuis gebruikt worden en niet geschikt zijn voor professioneel gebruik. Ben je op zoek naar een oplossing voor (semi) professionele feestjes? Dan sluit een karaoke set waarschijnlijk beter aan op je wensen.

Draadloze karaoke microfoon voor kinderen

In ons assortiment bevinden zich diverse soorten microfoons, geschikt voor verschillende leeftijden. Speciaal voor kinderen hebben wij bijvoorbeeld de MAX KM serie. Deze serie is herkenbaar door de felle kleuren die zeker in de smaak zullen vallen bij de toekomstige supersterren. Een aantal leuke extra’s van deze KM serie zal zeker zorgen voor veel speelplezier:
 
  • Ingebouwde speaker
  • Echo effect
  • Stemvervormer
  • Muziek afspelen via Bluetooth of USB stick / Micro SD kaart
  • Recordfunctie (met behulp van een telefoon of tablet)
Naast al deze leuke functie beschikt de KM serie zelfs over een selfie functie! Je kunt de microfoon namelijk via Bluetooth verbinden met een telefoon en met de “prev” en “next” knoppen van de microfoon de opdracht geven om een foto te maken. Zo weet je niet alleen hoe je klinkt, maar kan je ook meteen werken aan je uitstraling.
 

Karaoke microfoon met ingebouwde speaker

Het grote voordeel van een microfoon met ingebouwde speaker is dat je geen andere apparatuur meer nodig hebt. Je hoeft de microfoon dus niet aan te sluiten op je geluidsinstallatie om van je te laten horen! Dit soort microfoons zijn veelal populair onder kinderen die graag een huiskamerconcert geven.

Waar kan ik karaoke liedjes met tekst vinden?

Een veel gestelde vraag die wij natuurlijk volledig begrijpen. Het is belangrijk om te weten dat de karaokemicrofoons je niet voorzien van songteksten. Het is gelukkig erg makkelijk om deze songteksten te vinden op Youtube. Je kan dus gemakkelijk voor je tv gaan staan en hard meezingen met al jouw favoriete nummers!
 

Karaoke microfoon of karaoke set? 

Wil je het professioneler aanpakken? Dan raden wij je aan om te kijken naar een karaoke set. Een karaoke set beschikt namelijk over speakers met, indien nodig, een versterker en soms zelfs een Jellybal lichteffect voor de mooiste effecten. In ons assortiment kan je terecht voor professionele sets maar ook karaoke sets voor kinderen!
 

Karaoke microfoon kopen?

MaxiAxi.com is dé specialist op het gebied van licht en geluid! Heb jij toch nog een vraag? Dan staat onze klantenservice dagelijks voor jou klaar om je te voorzien van de beste adviezen. Naast een goede service mag je van ons altijd de scherpste prijs verwachten en maar liefst 2 jaar garantie op ieder product, dus ook op onze retourdeals!
Chatten