Headset microfoons

Ben je op zoek naar een microfoonset die je wilt gebruiken voor het geven van fitnesslessen of presentaties? Dan biedt een headset microfoon zeker de uitkomst. Met een headset microfoon kun jij je eenvoudig bewegen, terwijl je in de microfoon praat via de headset.

Meer
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Headset microfoons kopen

Wanneer je op zoek gaat naar een headset microfoon dan zie je al snel dat je bij MaxiAxi terechtkunt voor divers soorten headsets microfoons. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de frequentieband. Gaat het om VHF of UHF. VHF staat voor Very High Freqency en UHF voor Ultra High Frequency. Het verschil zit in de hoogte van de freqnetie en de radiogolflengte. Zo is een VHF antenne geschikt voor 3MHz tot 30 MHz en een UHF voor 30 MHz tot 300 MHz.

Specificaties

Bij deze producten is het erg belangrijk om goed te letten op de specificaties die staan aangegeven bij de produten. Wat is de frequentie response en de frequentie stabiliteit? Hoe zit het met het signaal-ruisverhouding? En wat wordt er allemaal meegeleverd bij het headset microfoonsysteem.

Filteropties

In ons aanbod kun je terecht voor diverse headset microfoonsets, waardoor het misschien lastig is om een goede keuze te maken tussen de diverse producten. Om de zoektocht wat eenvoudiger te maken, raden we je zeker aan om gebruik te maken van de handige filteropties aan de linkerkant van onze pagina.

Ook headset microfoons kopen?

Wil je ook graag headset microfoons kopen? Doordat wensen verschillen, kun je bij ons terecht voor een ruim aanbod met headset microfoons. Kom je er zelf niet helemaal uit met het vinden van een geschikte headset microfoonset? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor je klaar zodat je een geschikte aankoop verricht. Heb je eenmaal een keuze gemaakt uit ons aanbod? Als je vandaag een bestelling plaatst dan heb je jouw aankoop super snel in huis. Daarbij geldt dat je aankopen gratis verzonden worden bij een aankoop vanaf €50. Profiteer dus van deze voordelen en plaats vandaag nog je bestelling!

Chatten