Platenspeler met CD speler

Vinyl is al jaren bezig aan een grote comeback en daarmee een veelgevraagd item. Een platenspeler met CD speler mag dan ook zeker niet achterblijven qua populariteit. De platenspeler met CD speler staat garant voor een heerlijk nostalgisch geluid in de huiskamer waar maar weinig tegenop kan. Veel mensen hebben nog een grote en waardevolle CD-collectie en die wil je natuurlijk graag kunnen afspelen. Dankzij een platenspeler met CD speler is dit ook vandaag de dag nog mogelijk. Bekijk nu de varianten van deze platenspeler in de webshop van MaxiAxi!

Filteren
Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    CD
Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenspelers
❓ Wat is een platenspeler?

Een platenspeler is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om audio-opnamen af te spelen. Vinyl platen worden op de draaitafel van de platenspeler gelegd en met een constante snelheid rondgedraaid. De geluiden worden weergegeven door een naald die langs de spiraalvormige groef van de plaat loopt.

🎼 Wat voor afspeelmogelijkheden zijn er?

De meeste platenspelers uit ons assortiment bieden je de mogelijkheid om platen af te spelen op drie verschillende snelheden namelijk: 33⅓, 45 en 78 toeren. Hierdoor kan je LP's, singles en de oudere 78 toeren platen afspelen. Hierdoor kan je dus je hele collectie probleemloos afspelen

🔈 Heb ik een voorversterker nodig bij mijn platenspeler?

Wanneer boven de RCA-aansluiting op je platenspeler ‘’line-out’’ staat heb je geen phono voorversterker nodig. Staat er ‘’phono-out’’? Dan heb je wel een voorversterker nodig.

🔗 Hoe kan ik een platenspeler verbinden met een soundbar?

Wanneer er een RCA/tulp aansluiting op je soundbar zit sluit je een platenspeler gemakkelijk aan met een tulp kabel. Heeft je soundbar toch andere aansluitingen? Dan heb je waarschijnlijk een converter nodig.

🔛 Hoe verbind je een platenspeler met een Bluetooth speaker?

Hiervoor heb je een platenspeler met bluetooth uitgang nodig (Bluetooth out). Deze platenspelers kunnen het audio signaal doorsturen naar de Bluetooth speaker. Zo kan je via een Bluetooth speaker toch naar je favoriete Vinyl platen luisteren. 

🕐 Hoe lang gaat een naald mee?

Helaas is er geen eenduidig antwoord op deze vraag mogelijk. De levensduur van een naald is namelijk erg afhankelijk van hoe vaak je platen draait. Hoe de platenspeler is afgesteld en hoe je jouw platenspeler en platen onderhoud heeft eveneens invloed op de levensduur. 

Platenspeler en CD speler in een

In ons assortiment heb je platenspelers met ingebouwde CD speler. Hierdoor heb je naast het afspelen van je LP's ook de mogelijkheid om CD's te af te spelen. Een platenspeler met CD speler is een perfecte keuze wanneer je houdt van gemak en goed geluid in een mooi jasje.

CD rippen naar USB

Om je CD collectie altijd beschikbaar te hebben kun je deze vanaf CD kopiëren naar je laptop of computer. Rippen noemen we dat ook wel. Normaal gesproken doe je dit met geschikte software en je hebt dan uiteraard ook een CD speler nodig in je computer of laptop. Dat is nu niet meer nodig, want met veel van onze platenspelers met cd speler rip je snel en eenvoudig je CD’s vanaf de platenspeler naar een USB-stick. Daar is dus geen verdere apparatuur, software of kennis voor nodig. Zo leg je snel en eenvoudig je complete CD collectie vast op USB. Het is overigens met deze platenspeler met CD speler ook mogelijk om platen te digitaliseren op USB.

Een platenspeler met CD kopen

Heb je vragen over een platenspeler met CD, of wellicht over één van de andere modellen? Trek gerust aan de bel. De productexperts van onze klantenservice hebben verstand van zaken en helpen je graag. Ook als het gaat om andere producten uit bijvoorbeeld de home & hifi-categorie.

Heb je je keus gemaakt? Als je vandaag bestelt, heb je je platenspeler met CD supersnel in huis en kun je binnen no-time genieten van het mooie nostalgische geluid van vinyl. Of van je eigen prachtige CD-collectie natuurlijk.

Chatten