Platenspeler in koffer

De platenspeler koffer, een uniek ontwerp platenspeler dat in veel huis- en slaapkamers een echte toevoeging is op de inrichting. Bij de platenspeler koffer krijg je direct het vintage gevoel waar platenspelers om bekend staan. De platenspeler koffer is een echte eyecatcher. Dit model wordt dus niet enkel gebruikt door muziekliefhebbers maar ook door veel interieurstylisten en lifestyle-bloggers.

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Stijl
    In koffer
Filteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenspelers
❓ Wat is een platenspeler?

Een platenspeler is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om audio-opnamen af te spelen. Vinyl platen worden op de draaitafel van de platenspeler gelegd en met een constante snelheid rondgedraaid. De geluiden worden weergegeven door een naald die langs de spiraalvormige groef van de plaat loopt.

🎼 Wat voor afspeelmogelijkheden zijn er?

De meeste platenspelers uit ons assortiment bieden je de mogelijkheid om platen af te spelen op drie verschillende snelheden namelijk: 33⅓, 45 en 78 toeren. Hierdoor kan je LP's, singles en de oudere 78 toeren platen afspelen. Hierdoor kan je dus je hele collectie probleemloos afspelen

🔈 Heb ik een voorversterker nodig bij mijn platenspeler?

Wanneer boven de RCA-aansluiting op je platenspeler ‘’line-out’’ staat heb je geen phono voorversterker nodig. Staat er ‘’phono-out’’? Dan heb je wel een voorversterker nodig.

🔗 Hoe kan ik een platenspeler verbinden met een soundbar?

Wanneer er een RCA/tulp aansluiting op je soundbar zit sluit je een platenspeler gemakkelijk aan met een tulp kabel. Heeft je soundbar toch andere aansluitingen? Dan heb je waarschijnlijk een converter nodig.

🔛 Hoe verbind je een platenspeler met een Bluetooth speaker?

Hiervoor heb je een platenspeler met bluetooth uitgang nodig (Bluetooth out). Deze platenspelers kunnen het audio signaal doorsturen naar de Bluetooth speaker. Zo kan je via een Bluetooth speaker toch naar je favoriete Vinyl platen luisteren. 

🕐 Hoe lang gaat een naald mee?

Helaas is er geen eenduidig antwoord op deze vraag mogelijk. De levensduur van een naald is namelijk erg afhankelijk van hoe vaak je platen draait. Hoe de platenspeler is afgesteld en hoe je jouw platenspeler en platen onderhoud heeft eveneens invloed op de levensduur. 

Verschillende soorten platenspeler koffer

De platenspeler koffer is erg populair, deze toenemende populariteit zorgt ook voor een groeiend aanbod platenspeler koffers. De platenspeler in koffer is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. We beschrijven de veelvoorkomende modellen:

  • Retro platenspeler koffer: Dit model heeft het uiterlijk van een ouderwetse reiskoffer, je zal echter geen opbergruimte vinden wanneer je de retro platenspeler met koffer opent. Alle onderdelen voor het afspelen van platen zijn vakkundig in dit model verwerkt. Wanneer de koffer geopend is biedt hij de mogelijkheid platen af te spelen. Wanneer de retro platenspeler koffer weer mee wil nemen haal je de plaat er af en sluit je de koffer.
  • Platenspeler in koffer: Je hebt vast al eens gehoord van platenkoffers, hierin bewaar je platen wanneer je ze niet gebruikt. Het ontwerp van de platenspeler koffer biedt een multifunctionele platenkoffer en doet dat op een vindingrijke manier. De koffer doet namelijk dubbel dienst. Zo past de platenspeler in de koffer wanneer hij vervoerd moet worden en wanneer je plaatjes draait, is de koffer te gebruiken als opslagruimte voor je platen.

Platenspeler koffertje vol met techniek

Naast de unieke uitstraling biedt een platenspeler koffertje nog meer voordelen. Het koffertje biedt namelijk voldoende ruimte voor allerlei technische snufjes. Hierdoor zitten er in een platenspeler koffertje vaak ook nog stereo speakers om direct je platen te kunnen beluisteren. Daarnaast bieden meerdere platenspeler koffers de mogelijkheid om platen te digitaliseren of zelfs een Bluetooth apparaat te koppelen. Deze extra technieken zorgen ervoor dat je niets inlevert op het gebied van functionaliteit, terwijl je wel geniet van het handige design van de platenspeler koffer.

Verwar de platenspeler koffer niet met onze platenkoffers. Platenkoffers zijn namelijk niet voorzien van al deze mooie techniek, maar zijn bedoeld om je platen veilig in te kunnen bewaren.

Functioneel en veilig

De deksel van de platenspeler koffer neemt de taak van de stofkap van een gewone platenspeler over. Wanneer je de deksel van de platenspeler koffer sluit, houdt je namelijk stof buiten. Dit komt het behoud van je platenspeler ten goede. Daarnaast biedt dit model meer bescherming tegen val- of stootschade tijdens transport.

Een platenspeler gebruik je voornamelijk binnenshuis. Toch maakt een koffer platenspeler het mogelijk om de platenspeler gemakkelijk en veilig overal mee naar toe te nemen. Je hoeft alleen maar de koffer dicht te klappen en je kan gaan en staan waar je maar wilt.

Platenspeler koffer kopen

Heb je jouw favoriete platenspeler koffer gevonden? Bestel dan nu jouw favoriete koffer platenspeler voor de allerscherpste prijs bij MaxiAxi.com. Wanneer er toch nog onduidelijkheden zijn kan je altijd contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte platenspeler koffer, maar geven je ook graag advies over andere audio hifi artikelen.

Chatten