Audizio

Audizio is een fabrikant van lifestyle consumentenelektronica. Met een stijlvol design draagt Audizio bij aan een ontspannende manier van leven. De producten spelen in op gevoel maar bieden ook comfort en toegankelijkheid.

Meer

Over Audizio

De producten van Audizio zijn te omschrijven als lifestyle georiënteerd en stijlvol. Zo biedt Audizio ‘betaalbare life-hacks’ voor in een huiselijke omgeving. De producten van Audizio zijn een echte toevoeging in elke huiselijke sfeer. Door elegante en tijdloze ontwerpen maken de producten van Audizio zich gemakkelijk een met hun omgeving. De naadloze integratie in je huis en leven is dan ook ronduit een uitzonderlijke beleving te noemen.

Design staat bij Audizio duidelijk op nummer 1. Diverse design aspecten zijn dan ook kenmerkend voor de producten van Audizio:

  • Toegankelijk
    De definitie van het woord ‘gebruiksgemak’ is bij het designteam van Audizio welbekend. Bij het gehele assortiment van Audizio is gebruiksgemak een aspect dat voorop staat. Audizio heeft oog voor de intuïtieve werking van producten.
  • Betaalbaar
    Een fraai design en aandacht voor detail hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Dat bewijst Audizio als geen ander. Bij Audizio gaat een strakke vormgeving gepaard met een scherpe prijs.
  • Complementair
    De producten van Audizio zijn een ware toevoeging op je lifestyle. Door het gebruiksgemak, de unieke strakke designaspecten en de gunstige prijsstelling wordt "easy living" dankzij Audizio voor iedereen toegankelijk.

MaxiAxi officieel dealer van Audizio

MaxiAxi mag zichzelf officieel dealer van Audizio noemen en daar zijn wij erg trots op. Producten van Audizio zijn een echte toevoeging in elk interieur. De kernwaarden van Audizio vinden naadloos aansluiting op die van MaxiAxi. Het betaalbaar maken van design en gebruiksgemak is iets wat ons ontzettend aanspreekt in het merk Audizio. Dankzij onze unieke samenwerking met Audizio kan je altijd bij ons terecht met al je productgerelateerde vragen.

In ons assortiment kan je bijvoorbeeld terecht voor: 

Audizio kopen?

MaxiAxi beschikt over het complete assortiment van Audizio. Ben je dus op zoek naar bijvoorbeeld een DAB radio, TV beugel of monitor arm van Audizio? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Ook voor al je vragen over de producten van Audizio kan je bij MaxiAxi terecht. Daarnaast ontvang je 2 jaar garantie op je aankoop en heb je een zichttermijn van 30 dagen.

Chatten