Boekenplank speakers

Boekenplank speakers zijn de perfecte oplossing voor zowel primaire als surroundspeakers. Met boekenplank speakers haal je goed klinkende luidsprekers in huis zonder dat je twee grote kasten in je huis hebt staan. Neem snel een kijkje in ons assortiment met boekenplank speakers.

Filteren
Filteren

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type speaker
    Boekenplank speakers
Filteren

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over HiFi speakers
❓Wat is een HiFi speaker?

Een HiFi speaker is een luidspreker die hoogwaardig geluid produceert. HiFi speakers zorgen ervoor dat het het geluid zo zuiver mogelijk ten gehore wordt gebracht. Een HiFi speaker wordt voornamelijk gebruikt om de audiokwaliteit van films en muziek goed te laten klinken.

📳 Wat is het voordeel van HiFi speakers Bluetooth?

HiFi speakers Bluetooth hebben als grootste voordeel dat je jouw telefoon, laptop of tablet draadloos kunt verbinden. Door je HiFi speakers via Bluetooth te koppelen met jouw audiobron kun je jouw favoriete muziek draadloos streamen, waardoor jij supergemakkelijk geniet van je lievelingsmuziek op je audiosysteem.

🕵 Waar moet je op letten bij HiFi speakers?

Bij het kopen van HiFi speakers is het belangrijk om goed op te letten op verschillende zaken, zoals hoe en waar je ze wilt gebruiken. Uiteraard is het ook handig om rekening met belangrijke technische specificaties als weerstand, wattage en het woofer-formaat.

🔊 Hoeveel Watt moeten mijn HiFi speakers hebben?

Hoeveel wattage jouw HiFi speakers moeten hebben, is niet in 1 korte zin samen te vatten. In de algemene zin geldt vaak: hoe meer watt, hoe hoger het volume. Het volume is echter niet het belangrijkste bij HiFi speakers, omdat je met HiFi speakers vrijwel altijd voor de beste geluidskwaliteit gaat in plaats van het volume.

💪 Wat zijn goede HiFi speakers?

Wat voor jou goede HiFi speakers zijn, hangt van verschillende factoren af. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar jouw wensen, zodat je zeker weet dat je HiFi speakers op je wensen aansluiten. Ga bijvoorbeeld na waar jij je HiFi speakers voor wilt gebruiken en hoeveel vermogen jij nodig denkt te hebben.

💸 Wat kosten HiFi speakers?

De prijs van HiFi speakers varieert per type en ligt tevens aan de mogelijkheden van de luidsprekers. Op MaxiAxi.com variëren de prijzen van een paar tientjes tot een paar honderd euro, maar die prijzen veranderen constant door de steeds vernieuwende functies en hardware van HiFi speakers.

Wat is een boekenplank speaker?

Een boekenplank speaker is een relatief kleine, compacte luidspreker die letterlijk overal geplaatst kan worden, in een boekenkast maar ook op een plank of aan een muur. Belangrijk om te weten is dat boekenplank speakers meestal passief zijn en dus vrijwel altijd een versterker nodig hebben om geluid te kunnen produceren. Met deze HiFi speakers weet je zeker dat je muziek, films en games met de beste geluidskwaliteit beluistert.

Kleine luidsprekers voor de woonkamer

Vaak worden er kleine luidsprekers voor de woonkamer gezocht, maar doelt men vrijwel altijd op boekenplank speakers. Deze luidsprekers zijn namelijk perfect om geluid te produceren in kleinere ruimtes. Dat is precies de reden dat deze kleine luidsprekers voor de woonkamer de ideale audio-oplossing voor je huiselijke setting zijn. Ondanks het kleine formaat betekent dat niet dat er minder vermogen uit de speakers komt. Boekenplank speakers van MaxiAxi.com hebben vaak genoeg vermogen om helemaal op te gaan in een game, film of je favoriete nummer.

Ideale toevoeging voor een 5.1 speakerset

Naast zuilspeakers en een subwoofer heb je bij een 5.1 speakerset ook nog twee of vier surroundspeakers nodig. Boekenplank speakers zijn absoluut een geschikte toevoeging voor je 5.1 speakerset of home cinema set. Door de boekenplank speakers te verdelen door de kamer hoor je het geluid van alle kanten, waardoor het lijkt alsof je midden in de film zit. Deze HiFi speakers zijn de perfecte toevoeging voor je thuisbioscoop. Je moet wel rekening houden met het feit dat boekenplank speakers groter zijn dan de reguliere satelliet speakers. Doordat boekenplank speakers over het algemeen meer vermogen hebben, moet je er tevens op letten dat je de juiste versterker aanschaft.

Extra mogelijkheden voor je boekenplank speakers

Er zijn ook extra mogelijkheden om je boekenplank speaker bijvoorbeeld op een statief te plaatsen. Er zijn verschillende soorten statieven, die we je kort zullen uitleggen.

  • Muurbeugel: Zoals de naam al doet vermoeden kun je met een muurbeugel ervoor zorgen dat de luidsprekers aan een muur bevestigd kunnen worden. Met een muurbeugel kun je ze eenvoudig aan de muur hangen.

  • Tafelstatief: Uiteraard kun je ze ook op een tafelstatief plaatsen, zodat ze net wat hoger staan op bijvoorbeeld je televisiemeubel. Hierdoor zorg je ervoor dat het geluid wat beter verspreid wordt door de ruimte zonder een gat in de muur te moeten boren.

Boekenplank speakers kopen

Is het tijd om je speakerset een upgrade te geven met boekenplank speakers? Of wil je jouw favoriete film eens echt ervaren? Dan heb je met deze speakers de juiste oplossing! Bestel vandaag, dan zorgen wij dat je ‘m razendsnel in huis hebt.

Chatten