Speakerbescherming

Met onze speakerbescherming zorg je dat je speakers altijd genieten van een goede bescherming. Onze speakerbescherming is namelijk zo gemaakt dat je nog steeds gebruik kunt maken van je luidspreker terwijl deze in de hoes zit!

Meer
Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

8 producten

Van laag naar hoog sorteren

Waarom heb je speakerbescherming nodig?

Eigenlijk is het antwoord best logisch, je gebruikt het namelijk ter bescherming. Dit kan je voornamelijk doen door gebruik te maken van een speakerhoes. Deze hoes doe je over je speaker heen en rits je dicht.

Een doordacht design

Onze speakerbescherming is zo gemaakt dat je de speakers nog gewoon kunt gebruiken. Dit zorgt dat je tijdens feestjes de speakers aan kunt zetten met de hoes nog over de speaker. De achterzijde van de hoes kan je gemakkelijk open ritsen, deze flap vouw je dan naar boven. Op deze manier kan je gemakkelijk bij alle benodigde knoppen en aansluitingen, handig toch?

Door openingen bij de handvaten te maken is er gezorgd dat je het handvat gemakkelijk vast kunt pakken. Indien je de speaker dus een eindje moet dragen regen is dit geen probleem, de hoes kan gewoon blijven zitten. 

Hoe zit het met de kwaliteit van het geluid?

Het is logisch dat als je iets voor de speaker houdt, dit niet ten goede komt van de geluidskwaliteit. Maar daar is wat op bedacht! De voorkant van de hoes is namelijk gemakkelijk te openen, de flap rol je gemakkelijk op naar boven waardoor de voorkant van de speaker volledig vrij is en je dus geen kwaliteitsverlies hebt.

Speakerbescherming van waterbestendig nylon

Onze speakerhoezen zijn gemaakt van waterbestendig nylon. Dit zorgt dat de hoezen waterafstotend zijn. Mocht het een keer gaan regenen dan is dat dus geen enkel probleem.

Speakerbescherming kopen

We nemen aan dat je na het lezen van bovenstaande uitleg snapt waarom speakerbescherming zo ontzettend belangrijk is. Heb je toch nog vragen over speakerbescherming, actieve speakers, subwoofers of andere artikelen uit ons assortiment? Onze productspecialisten staan dagelijks voor je klaar!

Chatten