Schuko kabels

De schuko kabel is in de audiovisuele branche een van de meest gebruikte stroomkabels. Schuko is een verkorting voor het Duitse woord Schutz-Kontakt. In het Nederlands vertaald betekent dit beschermingscontact. Het verwijst naar de aardingsconnector waar de schuko kabel over beschikt.

Filteren

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

23 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een schuko kabel?

De typische schuko-connector is de Type F CEE 7/4 connector. Je kan deze connector herkennen aan de 2 aardingsclips aan de zijkanten. Daarnaast is er ook nog de Type E CEE 7/7 connector, dit type connector lijkt veel op de type F connector, maar heeft een gat in het midden van de contactstop voor de aarding. Om te zorgen voor meer compatibiliteit is de Type E/F connector op de markt gebracht deze connector beschikt zowel over de aardingsclips als het gat in het midden. 

Schuko kabel kopen

Heb je een extra schuko kabel nodig of kom je momenteel een schuko kabel tekort? Bij MaxiAxi bestel je gemakkelijk en snel een shuko kabel. Ben je niet helemaal zeker of je voor de juiste schuko kabel kiest? Om het jou gemakkelijk te maken hebben we bij MaxiAxi productspecialisten in dienst. Bij deze productspecialisten kan je terecht met je vragen over schuko kabels. Zo weet jij zeker dat je de juiste schuko kabel kiest.

Chatten