DJ gear

Filter

Bij MaxiAxi vind je voordelige DJ apparatuur voor iedere portemonnee. Ongeacht of je een hobby DJ of professional bent, wij bieden apparatuur voor elke wens en elk budget.

Veelgestelde vragen
✅ Wat is DJ gear?

DJ gear is de apparatuur die je nodig hebt om te kunnen draaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een DJ controller, mixer / mengpaneel, speakers, etc. Als (beginnend) DJ heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur nodig en bij MaxiAxi kan je terecht voor een uitgebreid assortiment DJ gear.

✅ Welke DJ apparatuur heb ik nodig?

Als DJ wil je graag goed voorbereid zijn. Daarom is het belangrijk dat je goede apparatuur hebt. Iedere DJ raden we aan om een DJ mixer, koptelefoon en DJ controller aan te schaffen. Daarbij is het natuurlijk ontzettend gaaf om ook wat lichteffecten toe te voegen aan je gear.

✅ Welk aanbod in DJ Gear heeft MaxiAxi?

MaxiAxi.com is het adres voor al je DJ gear! Ben je op zoek naar een nieuwe DJ controller of koptelefoon? Dan kan je bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende opties. Wil je snel beginnen? Geen probleem! Voor 22:00 besteld is morgen in huis. Bij ons kan je terecht voor alles wat een DJ nodig heeft.

Waarom kiezen voor MaxiAxi?

Een bestelling plaatsen is bij MaxiAxi.com echt een feestje! Bij MaxiAxi.com kan je altijd terecht voor de scherpste prijs en de beste service. Heb je toch nog een vraag? Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Twijfel je? Probeer het dan thuis uit! Je hebt namelijk 30 dagen de tijd om je aankoop te proberen. Bevalt het niet? Dan kan je het kosteloos retourneren!

DJ Gear voor iedereen

Bij MaxiAxi vind je voordelige DJ apparatuur voor iedere portemonnee. Ongeacht of je een hobby DJ of professional bent, wij bieden apparatuur voor elke wens en elk budget.

Welke DJ Gear heb ik nodig?

In het verleden bestond DJ Gear meestal nog uit een mengpaneel en draaitafels. In plaats van de draaitafel wordt tegenwoordig steeds vaker gewerkt met CD spelers en ook de digitale spelers zijn razend populair geworden. Hieronder een overzichtje...

DJ Mixer
Een mixer of mengpaneel staat nog altijd centraal in vele DJ sets. Je sluit verschillende geluidsbronnen zoals een cd speler, laptop, smartphone, tablet en microfoon aan op de mixer en vervolgens kun je heel eenvoudig door middel van de schuiven regelen wat er uit de speakers knalt. En natuurlijk de muziek in elkaar mixen.

MIDI Controller
Een MIDI Controller werkt in combinatie met een laptop en software. De MIDI Controller is als het ware de joystick waarmee je de software eenvoudig kunt bedienen. Op die manier heb je maximale controle over je muziek, mix en effecten. Uiteraard wordt de Mixvibes of Virtual DJ software meegeleverd.

CD spelers
CD spelers hebben de rol van de oude platenspelers een beetje overgenomen in de moderne DJ set. Hoewel tegenwoordig ook steeds vaker wordt gewerkt met MIDI Controllers of complete media players waarmee je behalve CD's ook MP3 vanaf USB kunt afspelen.

DJ Koptelefoons
Een goede DJ koptelefoon is belangrijk om te kunnen luisteren waar je mee bezig bent. Met de koptelefoon kun je je volgende track "voorluisteren" en zet je de deze klaar om een perfecte mix te maken.

Complete DJ sets

Om het je makkelijk te maken bieden wij een ruim aantal complete DJ sets aan waarmee je direct aan de slag kunt. Buiten het gemak weet je met deze DJ sets zeker dat je apparatuur hebt die perfect samenwerkt. Alle sets zijn met zorg samengesteld en uitgetest. Je haalt hiermee dus altijd het maximale uit je apparatuur. Daarnaast is het handig dat wij ook de juiste bekabeling er al bij hebben gezocht. Mocht je hulp nodig hebben bij het aansluiten dan helpen we je uiteraard graag.

Starten met je DJ carrière

En dan kun je Tiësto, Hardwell en Armin van Buuren achterna! :)
Wij hebben een tijdje geleden een blogpost geschreven over het beginnen van je DJ carrière. Om de eerste stappen op het DJ pad te zetten is het misschien interessant om deze te lezen. Lees hier onze blogpost met het stappenplan voor een kersverse DJ."Ook al gaat het fout, doe alsof het erbij hoort" - Martin Garrix Daarnaast kwamen we nog een erg goede video tegen van Martin Garrix waarin hij je een aantal leuke tips en tricks geeft: DJ tips met Martin Garrix

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste DJ apparatuur?

Weet je niet precies welke apparatuur je nodig hebt of wat je het best kunt kiezen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. Onze vriendelijke klantenservice staat graag voor je klaar!