DJ gear

DJ gear is onmisbaar om een spectaculair optreden neer te zetten. Ben je op zoek naar DJ gear? Met DJ gear van MaxiAxi.com verzeker jij je als diskjockey van alles wat nodig is om de feestgangers op te zwepen! In ons assortiment kan je terecht voor een uitgebreid aanbod met DJ gear, van complete DJ sets tot accessoires voor een DJ setup. Bestel en ontvang jouw DJ gear razendsnel in huis.

Meer
Veelgestelde vragen over DJ gear
🎶 Wat is DJ gear?

DJ gear is de apparatuur die je nodig hebt om te kunnen draaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een DJ controller, mixer / mengpaneel, speakers, etc. Als (beginnend) DJ heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur nodig en bij MaxiAxi kan je terecht voor een uitgebreid assortiment DJ gear.

🎼 Welke DJ apparatuur heb ik nodig?

Als DJ wil je graag goed voorbereid zijn. Daarom is het belangrijk dat je goede apparatuur hebt. Iedere DJ raden we in ieder geval een DJ mixer en koptelefoon of een DJ controller aan. Met een DJ controller heb je een draaitafel en mixer in één apparaat. Daarbij is het natuurlijk ontzettend gaaf om ook wat lichteffecten toe te voegen aan je uitrusting. 

🎧 Welk aanbod in DJ gear heeft MaxiAxi?

MaxiAxi.com is het adres voor al je DJ gear! Ben je op zoek naar een nieuwe DJ controller of DJ koptelefoon? Dan kan je bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende opties. Eigenlijk alles wat jij nodig hebt om muziek te kunnen maken en mixen vind je in het aanbod van MaxiAxi.

👶 Is er ook DJ gear voor beginners?

We raden het beginnende DJ’s vaak aan om voor een complete DJ set te gaan. Op deze manier weet je zeker dat jouw apparatuur op elkaar aansluit, zonder dat je dit allemaal zelf moet uitzoeken. Complete DJ sets zijn er in verschillende varianten. Voor beginners is het vooral handig om een relatief simpele en betaalbare set aan te schaffen. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier instappen en heb je alles in huis om het DJ’en snel onder de knie te krijgen.

💸 Wat zijn de kosten van DJ gear?

DJ gear heeft erg veel verschillende prijzen. Logischerwijs ben je voor een complete DJ set al gauw een paar honderd euro kwijt, terwijl je een DJ controller al voor een paar tientjes kunt vinden. Ook in een categorie zit er verschil tussen de prijzen. Voor een uitzonderlijke DJ mixer met acht kanalen ben je natuurlijk meer geld kwijt dan voor een DJ mixer met slechts twee kanalen. Hoeveel je dus kwijt bent, ligt er volledig aan welke DJ gear en welke functies jij nodig acht.

🎛 Is het moeilijk om DJ te worden?

Ieder begin is moeilijk, dus ook het begin van een DJ is niet gemakkelijk. Allereerst is het natuurlijk van groot belang dat je van de juiste DJ gear voorzien bent, zodat het daar niet aan ligt. Ten tweede is het vooral belangrijk dat je veel oefent. Vrijwel iedereen kan draaien op huisfeestjes, maar het wordt al een stuk lastiger om dit uit te voeren bij grotere podia. Het is daarom altijd van belang om veel te oefenen.  Op deze manier heb je het DJ’en over het algemeen snel onder de knie.

Wat is DJ gear?

DJ gear is een verzamelnaam voor de verschillende soorten apparatuur van een diskjockey. Met DJ gear kun jij als DJ zeker de sterren van de hemel draaien. DJ gear wordt voornamelijk gebruikt door DJ’s en producers. Als je aan DJ gear denkt, denk je misschien aan een DJ koptelefoon of een mixer. Maar er is meer dan dat. Dit kan variëren van een eenvoudige controller tot een complete DJ set. 

MaxiAxi.com: de DJ-winkel voor iedereen

Als DJ wil je goed voorbereid zijn en daarom is het hebben van de juiste DJ apparatuur van groot belang. De beste DJ’s van de wereld maken gebruik van de duurste merken. Als beginnende DJ kunnen we ons voorstellen dat je geen duizenden euro’s wil uitgeven aan DJ-spullen. Daarom kan je bij ons als DJ-winkel terecht voor betaalbare DJ-benodigdheden die aansluiten op je wensen. Hierdoor kan je laagdrempelig instappen en thuis gaan oefenen.

Naast de beginnende DJ’s zijn we ook het adres voor de gevorderde DJ. Het leuke aan ons assortiment is dat je op een betaalbare manier je DJ-set kan uitbreiden. Onze mengpanelen en consoles zijn uitermate geschikt voor drive-in-shows, cafés of mancaves. Kies je favoriete gear van bijvoorbeeld Hercules of Vonyx en al je feestjes zijn gegarandeerd een succes. Ook hebben wij als online DJ-winkel alles om jouw favoriete DJ-apparatuur te vervoeren. Onze robuuste flightcases zorgen ervoor dat jouw apparatuur zonder beschadigingen op locatie aankomt.

Welke DJ apparatuur heb ik nodig?

Zoals we hierboven al schreven, zijn er verschillende soorten DJ apparatuur. Om je een goed beeld te geven van alle soorten apparaten, die onder DJ apparatuur vallen, zetten we de belangrijkste onderdelen van een DJ setup voor je op een rij. 

  • Mixer: Een DJ mixer, mengpaneel of mengtafel staat nog altijd centraal in veel DJ sets. Je sluit verschillende geluidsbronnen zoals een cd-speler, laptop, smartphone, tablet en microfoon aan op de mixer en vervolgens kun je heel eenvoudig, door middel van de schuiven, regelen wat er uit de speakers knalt. En natuurlijk de muziek in elkaar mixen.
  • DJ koptelefoon: Als DJ wil je de door jou gemixte muziek perfect kunnen horen en om alvast het volgende nummer klaar te zetten zonder dat het publiek dit hoort. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een goede DJ koptelefoon. Hierbij is het goed om te weten dat je over het algemeen het best kan kiezen voor een bedrade koptelefoon. Hierdoor heb je namelijk geen verlies of vertraging van het signaal, waardoor je altijd de perfecte mix weet te creëren.
  • DJ/MIDI controller: Een DJ of MIDI controller werkt in combinatie met een laptop en software. De controller is als het ware de joystick waarmee je de software eenvoudig kan bedienen. Op die manier heb je maximale controle over je muziek, mix en effecten. Uiteraard wordt de benodigde software meegeleverd.
  • DJ booths: Een DJ booth is speciaal gemaakt om al je DJ apparatuur op uit te stallen. Dankzij de hoogte en breedte van een DJ booth draai je comfortabel, zonder gebruik te moeten maken van hulpmiddelen zoals tafel en kasten op de locatie.
  • Flightcase: Een flightcase is erg handig bij het vervoeren en opbergen van licht- en geluidsapparatuur. Jouw DJ gear moet natuurlijk niet beschadigen tijdens het vervoeren en opbergen, waardoor een flightcase erg handig is.

Totaalplaatje: complete DJ sets

Wij van MaxiAxi zetten graag een stapje extra voor je. Daarom hebben we een groot aantal complete DJ sets samengesteld. Met deze sets kan je direct aan de slag en hoef jij je dus geen zorgen te maken over het bij elkaar zoeken van de juiste apparatuur. Mocht je hulp nodig hebben met het aansluiten van je DJ set dan helpen we je uiteraard graag.

DJ gear kopen?

We hopen dat je helemaal klaar bent om het avontuur aan te gaan. Heb je toch nog vragen voor je DJ gear wilt kopen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij helpen je graag met al je vragen. Klaar om DJ gear te kopen? Bestel je apparatuur en ontvang je bestelling razendsnel in huis.

Chatten