Home cinema sets

Met onze home cinema sets beleef je alles tot in detail. Je favoriete film, serie of sportwedstrijd wordt dus nog spannender! Een home cinema set creëert een echte bioscoopervaring. Je wordt namelijk omringd door luidsprekers waardoor jij het idee hebt alsof je midden in een bioscoop zit. Ben je er klaar voor?

Meer
Filteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een home cinema set?

Eigenlijk zegt de naam het al. Met een goede set creëer je een bioscoopbeleving in je huiskamer. Deze ervaring ontstaat omdat je meerdere speakers gaat plaatsen, zowel voor als achter je, waardoor het geluid van alle kanten komt.

Waar bestaat een home cinema set uit?

Tijdens je zoektocht is het je vast al opgevallen dat er allerlei verschillende soorten sets zijn. Om het geluid echt te ervaren raden wij altijd aan om te kiezen voor een set inclusief subwoofer. Afhankelijk van de ruimte kan je kiezen uit twee verschillende soorten sets namelijk de 5.1 en 7.1.

Wat is het verschil tussen 5.1 en 7.1?

  • De 5.1 beschikt over 5 speakers. Deze speakers omringen bijvoorbeeld je bank waardoor je het geluid van alle kanten hoort. Hierdoor krijg je het gevoel dat je midden in je film zit. De 5.1 home cinema sets zijn de populairste sets omdat ze je voorzien van een optimale geluidservaring.
  • Als laatste zijn er nog de 7.1 sets. Dit is een zeer uitgebreide zet met maar liefst 7 luidsprekers! Je moet deze luidsprekers wel goed kunnen positioneren. Het is namelijk niet de bedoeling dat de luidsprekers dicht bij elkaar geplaatst worden. Wil je bijvoorbeeld van je slaapkamer een thuisbioscoop maken? Dan is een 7.1 set vaak te uitgebreid en kan je beter kiezen voor een 5.1 set.

 

 

 

Welke home cinema set is het beste?

Bij het aanschaffen van een home cinema set wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede aankoop doet. Echter is er een aanzienlijk prijsverschil tussen de verschillende merken. Je kan bijvoorbeeld een 5.1 home cinema set kopen voor duizenden euro’s maar ook voor honderden euro’s. Zoals je van ons gewend bent gaan wij altijd voor betaalbaar licht en geluid tegen een scherpe prijs. We zijn daardoor altijd op zoek naar de beste sets voor de scherpste prijs. Wil je het eens uitproberen? Bestel je home cinema set, sluit deze aan en kijk of het voldoet aan je wensen. Voldoet het niet? Dan heb je 30 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren.

Wat heb je nodig voor een thuisbioscoop?

Zoals al eerder aangeven ben je niet klaar met alleen een home cinema set. Je hebt namelijk ook nog beeld nodig. Heb je een mooie tv van een leuke afmeting? Dan kan je de set gewoon aansluiten op je tv. Wil je toch graag nog een stapje verder gaan? Dan raden we je aan om een beamer aan te schaffen. Hierdoor geniet je van een groot scherm en het beste geluid. Je hoeft nu alleen nog maar popcorn te halen en je kan gaan genieten.

Home cinema set kopen

Is het tijd om je oude set te vervangen? Of wil je niet eindelijk die film eens echt ervaren. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij MaxiAxi bieden we je namelijk altijd de scherpste prijs en beste service. Heb je toch nog een vraag over de set of over het aansluiten van de set? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten.

Chatten