Truss op maat

Complete truss systemen zijn niet meer weg te denken bij festivals, evenementen, beurzen en podia. In de audiovisuele branche wordt truss vaak gebruik wordt om verlichting, speakers, decoratie, etc. aan op te hangen. Ben je op zoek naar een complete truss, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. MaxiAxi helpt je namelijk aan truss op maat.

Truss op maat

Een compleet truss systeem bestaat altijd uit meerdere aluminium trussdelen. Truss wordt zoals hierboven al beschreven voornamelijk gebruikt voor het ophangen van lichteffecten, geluidsinstallaties, decoratie, etc. Truss zie je daarom vaak gebruikt worden bij evenementen als festivals en beurzen. Truss is erg geliefd voor deze doeleinden. Trussdelen zijn licht van gewicht doordat ze zijn gemaakt van aluminium, dit zorgt ervoor dat je de delen gemakkelijk kan transporteren en opbouwen. Daarnaast maak je met truss gemakkelijk en snel verschillende configuraties waardoor je per evenement een andere samenstelling kan realiseren. Tevens wordt truss ook regelmatig gebruikt als permanent systeem voor het ophangen van lampen en geluidsinstallaties in bijvoorbeeld discotheken, theaters en poppodia.

Hoe werkt truss op maat?

Truss op maat is ideaal wanneer je niet weet hoe je een compleet truss systeem het best kan samenstellen. Je wensen kunnen worden omgezet in een compleet geheel zonder dat je daarvoor zelf de verschillende trussdelen bij elkaar hoeft te zoeken.

We hebben bij MaxiAxi.com specialisten op het gebied van truss in dienst. Deze specialisten kunnen een traject met jou starten om zo tot een compleet truss systeem te komen. Een groot voordeel is dat onze productspecialisten met je mee zullen denken. Door de ervaring die onze productspecialisten hebben weten ze precies waar je rekening mee moet houden in verschillende situaties. Daarnaast kunnen zij natuurlijk aanbevelingen doen die ervoor zorgen dat zaken die je zelf misschien onmogelijk achtte toch mogelijk worden. Dit traject bestaat uit een aantal verschillende stappen:

Stap 1: Waar ga je het gebruiken?

Onze productspecialisten willen graag al je wensen in kaart brengen. Hierbij willen we allereerst alles over de situatie weten. Daarom stellen we bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Waarvoor wil je het truss systeem gaan gebruiken?
  • Wat wil je precies aan de truss bevestigen?

Stap 2: Wat is de gewenste afmeting?

De exacte afmetingen van je truss zijn natuurlijk van groot belang voor de samenstelling van het truss systeem. We denken hier graag in mee. De ervaring leert ons namelijk dat er regelmatig belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. We adviseren daarom altijd om de gewenste afmetingen met onze productspecialisten te bespreken.

Stap 3: Calculatie

Een goed truss systeem is natuurlijk het allerbelangrijkst, maar de prijs speelt natuurlijk ook mee. Op basis van jouw wensen maken we een calculatie en deze calculatie gieten we in de vorm van een vrijblijvende offerte. Deze offerte sturen we naar je op waarna we telefonisch contact met je op nemen om de offerte door te spreken en onze keuzes te onderbouwen. Indien je toch nog aanpassingen wilt doen dan kan dit natuurlijk altijd. Je ontvangt dan een nieuwe offerte.

Stap 4: Afronding

Indien je akkoord gaat met de offerte dan bespreken we betalingscondities. Heb je bepaalde wensen? Geef deze dan zeker door. Omdat we onze trussdelen altijd op voorraad hebben is het snel afleveren van een compleet truss systeem voor ons geen enkel probleem. Geef je gewenste leverdag en tijd door en we zorgen dat jouw truss systeem op de desbetreffende dag geleverd wordt.

Stap 5: Vragen?

Naast dat truss systemen van een hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook gemakkelijk op te bouwen. Heb je toch nog vragen m.b.t. het opbouwen van je truss systeem dan kan je daarvoor weer contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij helpen je graag om zo gezamenlijk tot een prachtig eindresultaat te komen.

Truss op maat voor verschillende situaties

Truss wordt in heel veel situaties gebruikt. MaxiAxi heeft met haar 10 jaar ervaring complete truss systemen geleverd voor onder andere de volgende situaties:

  • Truss voor beursstands
  • Truss voor podiumoverkapping
  • Truss voor finishes
  • Truss voor banners
  • Truss voor winkelinrichting
  • Truss voor theater
  • Truss voor horeca

Truss op maat kopen?

Wil je een compleet truss systeem op maat? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. We hopen dat je na het lezen van deze tekst een duidelijk inzicht hebt in de mogelijkheden die wij op het gebied van de aankoop van een truss op maat kunnen bieden. Heb je toch nog vragen of ben je direct enthousiast en wil je de mogelijkheden met een van onze productspecialisten doornemen? Neem dan contact met ons op. We helpen je namelijk maar al te graag bij het samenstellen van jouw unieke truss systeem.

Chatten