Fenton speakers

MaxiAxi beschikt over een uitgebreid assortiment Fenton speakers. Het merk Fenton is een relatief jong merk dat zich richt op audioapparatuur voor in huis. Ook de speakers van Fenton zijn voornamelijk gericht op thuisgebruik. Fenton zorgt ervoor dat er voor in iedere woon- of slaapkamer een speakerontwerp is dat past.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 58

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 58

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom Fenton speakers?

Prijs/kwaliteitsverhouding staat bij Fenton voorop. Zo heeft Fenton haar bedrijfsprocessen zo ingericht dat er kwalitatief hoogwaardige speakers worden geproduceerd waarbij de aandacht ook naar de betaalbaarheid van het eindproduct uitgaat. In alle categorieën waarin Fenton producten aanbiedt is deze mix van design, kwaliteit en prijs geoptimaliseerd.

Welke Fenton speakers zijn er?

Fenton produceert een breed scala speakers. Om een beeld te schetsen van alle soorten speakers hebben we een opsomming voor je gemaakt:

 • Monitors
  Fenton biedt diverse soorten monitors aan. Zo biedt Fenton Studio en DJ monitors aan zodat je je tracks kan mixen en masteren in je homestudio. Daarnaast kan je jezelf met de monitor speakers van Fenton ook goed voorbereiden op je volgende optreden als DJ.
 • Mobiele geluidsinstallaties
  Fenton produceert een uiteenlopende selectie mobiele geluidsinstallaties. In dit assortiment vind je speakers terug die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de straatmuzikant maar ook speakers die zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld sport groepslessen die buiten plaatsvinden.
 • Actieve speakers
  De actieve speakers van Fenton zijn vooral gericht op thuisgebruik. Heb je binnenkort een feestje waarbij nog wat extra volume nodig is? Dan zit je met de actieve speakers van Fenton goed. Je muziek stream je in de meeste gevallen gemakkelijk via Bluetooth of je verbindt je mobiele telefoon of
  tablet gemakkelijk met een aux kabeltje.
 • Passieve speakers
  Wanneer je op zoek bent naar passieve speakers die veel waar voor hun geld bieden dan is Fenton de juiste keus. Vaak robuust gebouwd en met flinke vermogens zijn de passieve speakers van Fenton perfect voor de beginnende thuis DJ’s.
 • Zelfbouw speakers
  Wanneer je speakers helemaal zelf wilt bouwen biedt Fenton een selectie betaalbare speakers om je zelfgebouwde speakerbehuizing mee te vullen. Ook wanneer je huidige speakers het hebben begeven kunnen de zelfbouw speakers van Fenton een geschikt alternatief zijn om je speakers weer aan de praat te krijgen.
 • Complete geluidsinstallaties
  Gelukkig biedt Fenton naast alle opties voor losse speakers ook complete geluidsinstallaties aan. Zo zijn er actieve speakersets van Fenton maar vind je bij ons ook complete sets met passieve speakers, versterker en bekabeling.

Fenton speakers kopen?

MaxiAxi is officieel leverancier van Fenton. Hierdoor beschikt MaxiAxi over het complete assortiment Fenton speakers. Daarnaast ontvang je bij MaxiAxi 2 jaar garantie op de speakers van Fenton. Indien je vragen hebt kan je altijd terecht bij een van onze productspecialisten. Ook wanneer je vooraf niet helemaal zeker bent van je aankoop zit je bij MaxiAxi goed. We bieden namelijk een zichttermijn van 30 dagen. Indien het product binnen deze 30 dagen toch niet helemaal is zoals je verwacht had kan je het product geheel kosteloos retourneren.

Chatten