Filteren

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

12 producten

Van laag naar hoog sorteren

Waar moet je op letten wanneer je een spiegelbol koopt?

Spiegelbollen zijn vooral bekend geworden door films uit de jaren zeventig- tachtig en negentig waarbij de bekende bol hoog aan het plafond schittert. Dit lichteffect wordt veroorzaakt door de spiegeltjes die het inkomende licht door de ruimte weerkaatsten. Waar je de bol ophangt is ontzettend belangrijk. Er moet namelijk voldoende licht op de discobol schijnen om een lichtpatroon te creëren. Wij adviseren de bal in het midden van de ruimte te hangen, zo heb je direct een gave eyecatcher en verdeel je het effect over de volledige ruimte. Wil je echt een speciale beleving creëren? Dan raden wij jou aan een van onze lasers op de spiegelbal te richten.

Spiegelbol met motor

Om een bewegend lichtpatroon te creëren gebruik je een speciale discobalmotor. Deze zorgt dat de Spiegelbol blijft draaien waardoor het lichtpatroon in beweging komt en de ruimte op een feestelijke manier verlicht wordt. De motor is gemakkelijk aan het plafond te bevestigen en wordt geleverd inclusief montage schroeven en een ketting. Binnen no time ontstaat de sfeer van Saturday night fever. 

De voordelen van MaxiAxi

Onze klantenservice staat dagelijks klaar om jou te voorzien van de beste adviezen op het gebied van licht en geluid. Heb jij een vraag over een product? Of twijfel je of jouw ruimte geschikt is? Wij helpen jou graag! Onze productexperts weten alles op het gebied van speakers, verlichting, DJ gear en nog veel meer. 

Wij zijn onder andere officieel leverancier van de merken als:

Op al onze producten krijg je standaard 2 jaar garantie. Dit geldt ook voor onze retourdeals. Dit zijn producten die retour zijn gekomen maar door bijvoorbeeld een beschadigde doos niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem contact op met onze klantenservice en ervaar onze service zelf.

Chatten