Kabels

Ben je op zoek naar kabels? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres. In ons assortiment kan je namelijk terecht voor een uitgebreid aanbod kabels die gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende doeleinden. Ben je dus op zoek naar een kabel met een bepaalde connector? Bekijk dan direct al onze kabels of vraag het aan één van onze productspecialisten.

Meer

Verschillende soorten kabels

Je hebt thuis vast een kast vol met verschillende soorten kabels, maar net de kabel die je nodig hebt kan je niet meer vinden. Geen paniek. Bij MaxiAxi.com hebben we een uitgebreid assortiment kabels waaronder audio kabels, kabels voor verlichting en ook verbindingskabels voor bijvoorbeeld je telefoon of laptop. Om het je gemakkelijk te maken hebben we diverse filters op de website waardoor je snel kan kiezen tussen de verschillende soorten kabels.

Een kleine greep uit ons assortiment kabels:

Type connector

De connector zit aan het uiteinde van een kabel. Als je op zoek bent naar een kabel dan is het belangrijk om eerst goed te kijken welke connector je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een luidsprekerkabel nodig? Dan is de kans groot dat je een kabel met een speakonconnector of een jack plug zoekt. Heb je geen idee welk type connector je precies zoekt? Dan is het verstandig om even contact met onze productspecialisten op te nemen. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste kabel.

Meest voorkomende connectoren:

Kabel combinaties

Zoals je weet heeft een kabel altijd minimaal twee connectoren. Hierdoor kan je verschillende soorten geluidsapparatuur met elkaar verbinden. Denk bijvoorbeeld aan een Tulp naar jack kabel of een XLR naar tulp kabel. Daarnaast heb je ook kabels met twee verschillende soorten jack connectoren. Bijvoorbeeld de jack naar mini jack. Om je goed op weg te helpen kan je op onze website filteren tussen de meest voorkomende combinaties. Ook hier geldt, kom je er even niet uit? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

Kabels kopen

Heb je een kabel nodig voor je lichteffecten of speakers? Bestel vandaag nog de benodigde kabel en ontvang deze supersnel in huis.

Chatten